koxa Hectopat Katılım 22 Haziran 2013 Mesajlar 234 Çözümler 1 Yer İstanbul 17 Haziran 2019 #1 Merhaba akradaşlar telefon almayı planlıyorum. Ancak iki telefon arasında kaldım. Birinci telefon sıfır Samsung S10e. İkinci telefon ikinci el iPhone X 64GB. Sizin tercihiniz ne olurdu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2019
Merhaba akradaşlar telefon almayı planlıyorum. Ancak iki telefon arasında kaldım. Birinci telefon sıfır Samsung S10e. İkinci telefon ikinci el iPhone X 64GB. Sizin tercihiniz ne olurdu?
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #2 S10E
rahatbirkullanıcı Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 265 Çözümler 3 17 Haziran 2019 #3 koxa dedi: Merhaba akradaşlar telefon almayı planlıyorum. Ancak iki telefon arasında kaldım. Birinci telefon sıfır Samsung S10e. İkinci telefon ikinci el iPhone X 64GB. Sizin tercihiniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Eğer 2 yıldan daha fazla kullanmak ve stabil bir işletim sistemi istiyorsan İphone X alabilirsin.
koxa dedi: Merhaba akradaşlar telefon almayı planlıyorum. Ancak iki telefon arasında kaldım. Birinci telefon sıfır Samsung S10e. İkinci telefon ikinci el iPhone X 64GB. Sizin tercihiniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Eğer 2 yıldan daha fazla kullanmak ve stabil bir işletim sistemi istiyorsan İphone X alabilirsin.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #4 Kesinlikle iPhone X.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.752 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 17 Haziran 2019 #5 S10E hem yeni hemde daha güncel.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 17 Haziran 2019 #6 rahatbirkullanıcı dedi: Eğer 2 yıldan daha fazla kullanmak ve stabil bir işletim sistemi istiyorsan İphone X alabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnsanlara yanlış bilgi vermeyin Samsung da yıllarca kullanılabilir ve Android de gayet stabil bir işletim sistemi. koxa dedi: Merhaba akradaşlar telefon almayı planlıyorum. Ancak iki telefon arasında kaldım. Birinci telefon sıfır Samsung S10e. İkinci telefon ikinci el iPhone X 64GB. Sizin tercihiniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Şahsen S10e öneririm neredeyse 1.5 yıldır Galaxy S9 kullanıyorum ve hala ilk gün ki gibi hızlı ve stabil.
rahatbirkullanıcı dedi: Eğer 2 yıldan daha fazla kullanmak ve stabil bir işletim sistemi istiyorsan İphone X alabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnsanlara yanlış bilgi vermeyin Samsung da yıllarca kullanılabilir ve Android de gayet stabil bir işletim sistemi. koxa dedi: Merhaba akradaşlar telefon almayı planlıyorum. Ancak iki telefon arasında kaldım. Birinci telefon sıfır Samsung S10e. İkinci telefon ikinci el iPhone X 64GB. Sizin tercihiniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Şahsen S10e öneririm neredeyse 1.5 yıldır Galaxy S9 kullanıyorum ve hala ilk gün ki gibi hızlı ve stabil.
rahatbirkullanıcı Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 265 Çözümler 3 17 Haziran 2019 #7 ardayzr dedi: İnsanlara yanlış bilgi vermeyin Samsung da yıllarca kullanılabilir ve Android de gayet stabil bir işletim sistemi. Şahsen S10e öneririm neredeyse 1.5 yıldır Galaxy S9 kullanıyorum ve hala ilk gün ki gibi hızlı ve stabil. Genişletmek için tıkla... Ben İOS'in daha stabil oldduğunu ve güncelleme desteği anlamında çok daha iyi olduğunu düşünüyorum Hem İphone 5s hem S9 plus kullanan biri olarak.
ardayzr dedi: İnsanlara yanlış bilgi vermeyin Samsung da yıllarca kullanılabilir ve Android de gayet stabil bir işletim sistemi. Şahsen S10e öneririm neredeyse 1.5 yıldır Galaxy S9 kullanıyorum ve hala ilk gün ki gibi hızlı ve stabil. Genişletmek için tıkla... Ben İOS'in daha stabil oldduğunu ve güncelleme desteği anlamında çok daha iyi olduğunu düşünüyorum Hem İphone 5s hem S9 plus kullanan biri olarak.
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 17 Haziran 2019 #8 S5 çıktığında aldım ve hala sorunsuz kullanıyorum sadece arada pil değişimi yapıyorum.
Fahri Bağcı Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 60 18 Haziran 2019 #9 Şimdi şunu demek istiyorum. Galaxy S10E işlemci sayısında iPhone X'un önüne geçiyor. Ama iPhone X, yazılım bölümünde en iyisi. Kameralarda da Samsung bir adım önde. Ekranda bir kıyaslama olmaz.
Şimdi şunu demek istiyorum. Galaxy S10E işlemci sayısında iPhone X'un önüne geçiyor. Ama iPhone X, yazılım bölümünde en iyisi. Kameralarda da Samsung bir adım önde. Ekranda bir kıyaslama olmaz.
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #10 Ben X derim. Şimdi nedenini uzun uzun yazmak isterdim fakat meşgulüm. 1-2 kelime yazayım en azından "Stabilite,Guncelleme)
Ben X derim. Şimdi nedenini uzun uzun yazmak isterdim fakat meşgulüm. 1-2 kelime yazayım en azından "Stabilite,Guncelleme)