iPhone X mi Samsung S10e mi?

iPhone'un yazılım destek süresi daha fazla oluyor. Bu konuda iPhone önde. Ama iPhone mu S10e mi diye soracak olursanız ben S10e derdim. Çoğu konuda S10e daha üstün.

Iphone X'i hem güncelleme hemde kararlı bir işletim sistemi olması nedeniyle biraz daha uzun süreli kullanabilirsiniz.

Amiram gemisi samsung'lar bile adam gibi güncelleme desteği almazken s10e gibi amiral olmayan bir cihazın iphone x karşısında hiç şansı yok.

Bende günlerdir 2'nci el İphone X mi? Ya da sıfır S10e mi diye düşünüyordum. 3 yıldır 5s kullanıyorum ancak hiç android geçme hissiyatı hissetmedim. Çünkü pil konusu harici gerçekten hiçbir sıkıntısı yok telefonun hala. İos 12 kurulu gayette stabil Sanırım tercihimi X'den yana kullanıp yıllarca rahat edeceğim bende.

Bende S5 var, aynı şekilde pil dışında bir sorunu yok.

S10E tek atar, hem fiyat olarak hem performans olarak gömüyor.

S10E tek atar, hem fiyat olarak hem performans olarak gömüyor.
Ben telefon alırken garantinin verdiği desteğe de bakıyorum hocam. Samsung yetkili servisinden memnun insan görmedim. Bu da beni Samsung'dan aşırı soğuttu diyebilirim.

Ben telefon alırken garantinin verdiği desteğe de bakıyorum hocam. Samsung yetkili servisinden memnun insan görmedim. Bu da beni Samsung'dan aşırı soğuttu diyebilirim.
iPhone kullanıcısıyım. Sizce boşuna mı o kadar iPhone teknik servisi açılıyor
Ekleme yapayım, telefonda açıkken şarj olmama sorunu, kilit butonuna abanmazsanız basmama problemi, arka kamera çalışmaması, kamera açıkken mikrofon çalışmama problemi, su gibi batarya bitme problemleri var. Teknik servis ne mi yaptı? Telefon parası kadar fiyat çıkardı ve telefon açıkken şarj olmama sorununu çözmedi. Ayrıca teknik servisi iyi diye (!) performans olarak daha düşük, fiyat olarak iki katı pahalı bir telefon almak SAÇMALIK!

Son düzenleme:
@200749 arkadaşımıza katılıyorum. Apple servisleri dolandırıcı, başka bir şey değil.

Kaynak: Webtekno

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…