iPhone X mi Samsung S10e mi?

S10e varken iphone x alınmaz...
S10e nin rakibi xr dır bir de siz iphone x in 2. Elinden bahsediyorsunuz. Bir s10e kullanıcısı olarak sorularınızı cevaplayabilirim.
Amiram gemisi samsung'lar bile adam gibi güncelleme desteği almazken s10e gibi amiral olmayan bir cihazın iphone x karşısında hiç şansı yok.
S10e amiral gemisi değil mi?
Xr'dan bile daha iyi ve güçlü bir cihazdan bahsediyorsun. Samsung'un bu yıl çıkardığı 3 amiral gemisinden biri.

Son düzenleme:
Telefonum bozuldu. Vatana gittim fazla para vermemek için iphone 7 almak istedim. Lakin turlarken mağazada İphone XR fiyatlarini gördüm şaşirdim. XR tek kamerali olduğu halde portre modu varmis bunu gorunce cok daha sasirdim. Sadece oled ekran, çelik çerçeve ve optik zoom (bunlar cokta onemli degil) XS ve XSmaxin hic bir farki yokmuş. Ama X de olmayan bir çok daha önemli ve gelişmiş özellikleri var. Misal gelismis FaceID, daha yeni islemci, ve grafik karti, stereo ses kayit, cok daha iyi pil gibi. 6500TL ye aldim cok ama cok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum. Elimde gören deniyen zaten gidip aliyor. Bence mağazada elinize alip bir bakin derim. Düşünün ben 7 almaya gidiyordum neye kismet oldu..

Hocam naptınız memnun musunuz? @koxa
Merhaba, gayet memnunum. Çevremde S10E alan arkadaşlar telefonlarını satmaya çalışıyor şuan.
Merhaba saygı gösteriyorum ancak bir çok arkadaşımdan iyi geri dönüşler almadım.
Cevabınız için teşekkür ederim. Sizin yaptığınıza benzer bir şey yaptım. Ben de İphone X aldım.

Hayırlı olsun. Biraz bahsedebilir misiniz + ve - olarak?

Hayırlı olsun. Biraz bahsedebilir misiniz + ve - olarak?
İphone X için herkesin söylediği İOS işletim sisteminin getirdiği bir stabiliteden bahsedebilirim. Onun dışında kamerası gerçekten çok iyi. Kaldı ki uygulamalar bir marka özelinde olduğu için hızlı çalışıyor ancak pil konusunda hiç memnun olmadığımı söylemeliyim. Yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi biraz daha fazla para verip İphone XR almakta fayda var. Bir günün üzerinde bir pil performansı gösterdiği testlerle kanıtlanmış durumda. Herkesin İphone markası için söyleyeceği standart şeyler işte.

Hocam peki şarj konusunda hiç aklınızda kalan rakamsal değerler var mı? Yani mesela 30 dk video izledim şarj 10 gitti, 30 dk pubg oynadım 20 şarj gitti gibi. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…