iPhone X muadili telefon önerisi

aasmcan

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus TUF Gaming A520M-PLUS WiFi - CPU: AMD Ryzen 5 5600 - GPU: Asus Dual AMD RX 6600 - RAM: XPG 16GB(2x8GB) Spectrix D41 RGB 3200mhz CL16 - SSD 1: Kingston 500GB NV2 NVMe 3500MB-2100MB M.2 - SSD 2: Kingston SSDNow 240GB SATA 3 V300
Mouse: Razer Mamba Elite - Pad: SteelSeries QcK L - Klavye: Razer Blackwidow Chroma - Kulaklık: Razer Barracuda X 2022
3 senedir iOS (iPhone X) kullanıyorum. Telefonum harap olmuş durumda ve yeni bir telefon almak istiyorum ama elime Android bir cihaz aldığımda garipsiyorum artık. Saçma geliyor istemsizce. Bana bu garipliği yaşatmayacak başlıkta da belirttiğim gibi iPhone X muadili bir telefon istiyorum. iPhone 11 almayı düşünüyordum ama almak için uzun bir süre beklemem gerekiyor. Benim için özellikle kamerası iyi ve bataryası uzun ömürlü olmalı. Bütçe 5.500₺.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üst düzey bir performans istiyorsanız bunlardan birini alın.

3 senedir iOS (iPhone X) kullanıyorum. Telefonum harap olmuş durumda ve yeni bir telefon almak istiyorum ama elime Android bir cihaz aldığımda garipsiyorum artık. Saçma geliyor istemsizce. Bana bu garipliği yaşatmayacak başlıkta da belirttiğim gibi iPhone X muadili bir telefon istiyorum. iPhone 11 almayı düşünüyordum ama almak için uzun bir süre beklemem gerekiyor. Benim için özellikle kamerası iyi ve bataryası uzun ömürlü olmalı. Bütçe 5.500₺.

Hocam iOS cihazlardan Android bir cihaza geçmek gerçekten kötü bir his diyebilirim, deneyim konusuyor😀. Hiçbir Android cihaz iOS yerini kullanım açısından tutmaz ancak alışabileceğinizi düşünüyorsanız S20 FE güzel bir tercih olabilir, iPhone SE modeli de düşünülebilir, ayrıca bilmiyorum ancak elinizdeki telefonu ikinci el olarak satarsanız iPhone 11 alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam iOS cihazlardan Android bir cihaza geçmek gerçekten kötü bir his diyebilirim, deneyim konusuyor😀. Hiçbir Android cihaz iOS yerini kullanım açısından tutmaz ancak alışabileceğinizi düşünüyorsanız S20 FE güzel bir tercih olabilir, iPhone SE modeli de düşünülebilir, ayrıca bilmiyorum ancak elinizdeki telefonu ikinci el olarak satarsanız iPhone 11 alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam elimdeki telefonun birçok arızası mevcut. Batarya arızalı, ekranda boydan boya yeşil bir çizgi oluştu, faceid ve portre modu arızalı ve alt hoparlörden ses gelmiyor. Kısacası satmaya kalksam ölü fiyatına gideceğini düşünüyorum. O yüzden biraz kararsız ve ne yapacağımı bilmez durumdayım. Gönlüm kesinlikle iPhone 11’den yana ama bütçe çıkmıyor. Bu arada bütçe 4000₺ olarak güncellendi.

Hocam elimdeki telefonun birçok arızası mevcut. Batarya arızalı, ekranda boydan boya yeşil bir çizgi oluştu, faceid ve portre modu arızalı ve alt hoparlörden ses gelmiyor. Kısacası satmaya kalksam ölü fiyatına gideceğini düşünüyorum. O yüzden biraz kararsız ve ne yapacağımı bilmez durumdayım. Gönlüm kesinlikle iPhone 11’den yana ama bütçe çıkmıyor. Bu arada bütçe 4000₺ olarak güncellendi.
IOS kullandıktan sonra Xiaomi'nin yazılımını hayatta beğenmezsiniz. OneUI arayüzlu Samsung A52 öneririm, bu bütçede günlük kullanım için daha iyi bir tercih olur.

IOS kullandıktan sonra Xiaomi'nin yazılımını hayatta beğenmezsiniz. OneUI arayüzlu Samsung A52 öneririm, bu bütçede günlük kullanım için daha iyi bir tercih olur.
Ben de A52 düşünüyorum şimdilik. Zaten hiç Xiaomi vs. gibi markaları seçenekler arasına almadım. Dediğim gibi kamera benim için çok önemli tabi arayüz olarak da basit ve sade bir kullanış istiyorum, bu sebeple pek net karar veremiyorum şu an için.

Ben de A52 düşünüyorum şimdilik. Zaten hiç Xiaomi vs. gibi markaları seçenekler arasına almadım. Dediğim gibi kamera benim için çok önemli tabii arayüz olarak da basit ve sade bir kullanış istiyorum, bu sebeple pek net karar veremiyorum şu an için.

Uzun ömürlü olması için S20 FE SD versiyon alınmalı çünkü s serisi Premium segment oluyor A52 orta seviye olmuş oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı