Dexxonxp0 Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi telefonu gece şarja koyuyorum sabah en fazla %94 oluyor. İyileştirilmiş şarjı kapattığımda da aynı durumu yaşıyorum. Nasıl çözebilirim?
Başlıkta da belirttiğim gibi telefonu gece şarja koyuyorum sabah en fazla %94 oluyor. İyileştirilmiş şarjı kapattığımda da aynı durumu yaşıyorum. Nasıl çözebilirim?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.275 Makaleler 2 Çözümler 1.512 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 Telefon kapalıyken şarj etmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
pars505 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 İyileştirilmiş pil şarjını kapattığınızda telefonu kapat aç yapmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Dexxonxp0 Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 pars505 dedi: İyileştirilmiş pil şarjını kapattığınızda telefonu kapat aç yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim fakat yine aynı sonuç Mustafa.Kaan dedi: Telefon kapalıyken şarj etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı hocam Artı 0 Eksi
pars505 dedi: İyileştirilmiş pil şarjını kapattığınızda telefonu kapat aç yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim fakat yine aynı sonuç Mustafa.Kaan dedi: Telefon kapalıyken şarj etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı hocam
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.275 Makaleler 2 Çözümler 1.512 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #5 Bir de bataryayı tamamen bitirip sonrasında kapalı şekilde şarj etmeyi deneyin, onun dışında bilemiyorum hocam ne yazık ki. Artı 0 Eksi
Bir de bataryayı tamamen bitirip sonrasında kapalı şekilde şarj etmeyi deneyin, onun dışında bilemiyorum hocam ne yazık ki.
KS KS Dexxonxp0 Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #6 Mustafa.Kaan dedi: Bir de bataryayı tamamen bitirip sonrasında kapalı şekilde şarj etmeyi deneyin, onun dışında bilemiyorum hocam ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Oda bir işe yaramadı hocam sanırım batarya sıkıntılı yine de teşekkür ediyorum Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Bir de bataryayı tamamen bitirip sonrasında kapalı şekilde şarj etmeyi deneyin, onun dışında bilemiyorum hocam ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Oda bir işe yaramadı hocam sanırım batarya sıkıntılı yine de teşekkür ediyorum
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #7 Kuvvetle muhtemel bataryada sıkıntı var. Ayarlar>pil>pil sağlığı kısmının SS ini atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Dexxonxp0 Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #8 TeknolojiDoktoruuu dedi: Kuvvetle muhtemel bataryada sıkıntı var. Ayarlar>pil>pil sağlığı kısmının SS ini atar mısın? Genişletmek için tıkla... böyle hocam Dosya Ekleri IMG_0118.png 119,9 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
TeknolojiDoktoruuu dedi: Kuvvetle muhtemel bataryada sıkıntı var. Ayarlar>pil>pil sağlığı kısmının SS ini atar mısın? Genişletmek için tıkla... böyle hocam
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #9 Dexxonxp0 dedi: böyle hocam Genişletmek için tıkla... çok garip. bu kadar eski bir telefonu batarya yüzdesi %100 olmamalı. telefon 2.el mi acaba biliyor musunuz ya da bataryya değişti mi Artı 0 Eksi
Dexxonxp0 dedi: böyle hocam Genişletmek için tıkla... çok garip. bu kadar eski bir telefonu batarya yüzdesi %100 olmamalı. telefon 2.el mi acaba biliyor musunuz ya da bataryya değişti mi
KS KS Dexxonxp0 Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #10 TeknolojiDoktoruuu dedi: Çok garip. Bu kadar eski bir telefonu batarya yüzdesi %100 olmamalı. Telefon 2.el mi acaba biliyor musunuz ya da bataryya değişti mi? Genişletmek için tıkla... Bataryası yeni değişti hocam bir türlü çözemedim yeniden mi batarya değiştirmem lazım Artı 0 Eksi
TeknolojiDoktoruuu dedi: Çok garip. Bu kadar eski bir telefonu batarya yüzdesi %100 olmamalı. Telefon 2.el mi acaba biliyor musunuz ya da bataryya değişti mi? Genişletmek için tıkla... Bataryası yeni değişti hocam bir türlü çözemedim yeniden mi batarya değiştirmem lazım