iPhone X satıp yurt dışı iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
7000

berat ceyhan

Centipat
Daha fazla  
-Arkadaşlar selamünaleyküm. Elimde iPhone X var ve bunu satıp yurt dışı iPhone 11 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
-Veya yurtdışının ne gibi sorunları olabilir?
-Benim için sıkıntı olur mu?
-x i 7000TL'ye satıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
-Arkadaşlar selamünaleyküm. Elimde iPhone X var ve bunu satıp yurt dışı iPhone 11 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Yurt dışı telefonda SIM kartı kullanamazsınız yurt dışına gidip gelmiş birinin üstüne kaydedip, onun üstüne açılmış bir hattı kullanarak açabilirsiniz SIM'i. Kısaca şebekeniz olmaz açana kadar bir nevi tablet gibi kullanırsınız.

Yurt dışı telefonda SIM kartı kullanamazsınız yurt dışına gidip gelmiş birinin üstüne kaydedip, onun üstüne açılmış bir hattı kullanarak açabilirsiniz SIM'i. Kısaca şebekeniz olmaz açana kadar bir nevi tablet gibi kullanırsınız.
Cihazı Türkiye'de şu an halihazırda kullandığın sim kartın ile 120 gün kullanabilirsin. 120 gün sonunda, kullandığın sim kartın sahibi ve cihazı pasaportuna işleten kişi eşleşmiyorsa telefon kapanacaktır.

Pasaport kaydı yaptırman lazım. Yurt dışı alacağına X i satıp 3-4K daha ekleyip ikinci el Apple garantili al iPhone 11 almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı