iPhone X ve 12'ye Jailbreak yapmak mantıklı mı?

Zaten amcamın kafası biraz o konarda geri kendiminki ise ikinci tel.

Apple cihazların en temel özelliği güvenliği iken jailbreak ile bunları riske atıyorsun,
onun yerine normal kullanmak veya Android'e geçmek daha mantıklı.
Eğer iPhone 5S/6 gibi eskimiş telefonlar kullanılmıyorsa söylediğin mantıklı (ki arkadaş iPhone X kullanıyor). Jailbreak tweak'lerini düzgün yerlerden (Havoc, Chariz vb.) yüklerse güvenlik sıkıntısı olmaz.

Bence de jailbreak sadece kendin için yapılır fakat eğer tethered kullanmıyorsa telefonu rahatça açabilmesi gerek.

@K.Kağan

Son düzenleme:
Kurcalamak güzel ya ios8 den beri atıyorum jb . Ama tabii ki güvenlik azalıyor direkt root erişimi olunca. Aktif kullandığım telefonuma yapmıyorum

Jailbreak hakkında bilgin olmadığını var sayıyorum Jailbreak iOS 12.5.7 ve alt sürüm cihazlara atılabilir ve Jailbreak her telefona yapılmaz çünkü telefonun elmada kalması arıza yapma riski olur o yüzden eski cihazlar kullanılır şarjın bittiği zaman telefon sıkıntı çıkartır o yüzden ana cihaza yapılmasını şahsen tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:
ios 14 ve 16ya da atılıyor yeni toollar çıktı

Çok zor onlar ben güvenemiyorum bu arkadaşta ilk kez Jailbreak yapıyorsa.
Palera1n, bilgisayar ile yapılan kolay bir jailbreak. DFU modu için zamanlamayı tutturmak,
Intel işlemci gereksinimini sağlamak ve şifreleri kaldırıp cihazı sıfırlamak en zor şey olur muhtemelen.

Palera1n, bilgisayar ile yapılan kolay bir Jailbreak. Dfu modu için zamanlamayı tutturmak,
Intel işlemci gereksinimini sağlamak ve şifreleri kaldırıp cihazı sıfırlamak en zor şey olur muhtemelen.

Zaten iPhone X çok eski değil arkadaş o yöntem ile sürüm atlatmak istiyor cihaza fazla yük binecektir başarsa bile orijinal kullanmak ya da satmasından yanayım amcasınında cihazı içinde şunları söyleyeyim Jailbreak bilmeyen biri için zor kullanımı arıza durumunda çok sıkıntıya girer cihazda ucuz değil.

İstese de sürüm atlatamaz zaten. Eğer kendi telefonu değil amcasının ise yapmasın tabii.
Amcası Filza'da önemli şeyleri bilmeden silerse formatlık olur telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…