iPhone X ve iPhone 8 hakkında

Awhlind

Megapat
Makaleler
3
Yer
Asgard
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 20 dakika önce iPhone 8 tanıtıldı fakat ben pek beğenmedim açıkçası, dış görünüşü iPhone 7 ile tıpa tıp aynı fazla bir fark yok iPhone 8'e bazı güzel özellikler eklenmiş ama beni pek tatmin etmedi. Ama iPhone X beni biraz da olsa etkiledi devrim niteliğinde değil ama güzel özellikler eklemişler ve bu telefonlarda daha çok kameraya önem vermişler. Bu özelliklerden biri animoji evet, bu animoji ne diyecekler için açıklayayım; animoji yüz kamera yardımı ile kaslarınızı anlayarak animasyonlu emojiler yapmanızı bunu video halinde ve fotoğraf halinde karşınızdaki kişiye aktarabilmenizi sağlar. Açıkçası bu küçük ve hoş bir özellik ben gerçekten sevdim ama sizin görüşleriniz ne olur bilemem.

iPhone X bir diğer özelliği ise home tuşunun kalkması ve kameranın yüzünüzü tanıyarak telefonunuzu açmanızı sağlaması. Home tuşunun kalkmasının en büyük nedenlerinden biri çerçevesinin neredeyse olmaması sizi nasıl etkiler bilemiyorum zaten ben bir iPhone kullanıcısı olmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Yüzünüzü tanıyarak telefonun açılması ise gerçekten güvenlik açasından çok güzel bir özellik. Ve iPhone X'in dış görünümüne gelecek olursak çerçeve neredeyse yok home tuşu kalktı ve çift kamera öncekine nazaran yan değil dik şekilde.

Evet kısaca 12 Eylül iPhone lansmanından bahsetmek istedim. Telefonun teknik özelliklerinden ve bazı özelliklerinden bahsetmedim çünkü çok detaylı olmadı önümüzdeki günlerde daha detaylı öğreneceğiz. Bitirme kısmına geleyim artık ben açıkçası iPhone 8'i hiç beğenmedim fakat iPhone X hoşuma gitti sizin yorumlarınız nedir konun altında paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone X güzel ama bence sonsuz ekran yapmaya çalışıp LG G6 gibi fiyasko olmuş biraz. O kenardaki çerçeveler gözüme battı ama diğer her şeyi sevdim.

iPhone 8, 7 den fazla farkı yok değmez. iPhone X alınır. Hem tasarım hem kamera hem ekran çözünürlüğü açısından mükemmel. Tabi paranız yetiyorsa

Ayriyeten ahize kısmı tam ekranda görüntüden yiyor o ara kısımları ileri geri sarma tuşu olarak yapsalardı daha iyi olurdu benim fikrim.

4K 60 FPS video kaydı dışında ayırıcı bir özellik göremedim ben. Fiyatlarının diğerlerinden çok pahalı olmaması gerekiyor.

Iphone X hoşuma gitmedi değil ama şuan hali hazırda Note 8 gibi bir canavar varken alınmaz. Fiyatlar çok önemli.

Benim için bir şey fark etmiyor. Yine (bana göre) fiyatını hak etmeyen ürünler. Samsung, LG, Xiaomi gibi markalar o fiyata değecek telefon çıkarsalar, eminim IPhone'u alacak bir neden kalmaz. Yanlış anlamayın, ben IPhone kötü demiyorum. İyi bir telefon ama fiyatı bu durumu mahvediyor.

Augmented Reality bile bu cihazları alınır yapmaya yeter de artar. İşlemcisinden ise bahsetmiyorum bile.
Fiyat konusuna ise hiç girmiyorum.

iPhone 7 kullanıcısıyım 8 geçilmez. İphone X güzel olmuş. 7 ile 8 aynı benim güzümde hatta yenilenmiş iPhone 7 olmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…