iPhone X ve Sanal Durumlar

Makaleler
23
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Süper yapmislar. Noktasi noktasina katiliyorum.

Engin ağabey sana samimi bir soru soracağım.

4 yıllık (tam lisans) yazılım mühendisliği bölümünü bitirsem, İngilizce ile Almanya'da hayat kurar mıyım, kuramaz mıyım?

4 yıllık (tam lisans) yazılım mühendisliği bölümünü bitirsem, İngilizce ile Almanya'da hayat kurar mıyım, kuramaz mıyım?

Is bulursan Amerika'da bile kurarsin, önemli olan is bulmak yani diploma tek basina bir ise yaramiyor maalesef...

Is bulursan Amerika'da bile kurarsin, önemli olan is bulmak yani diploma tek basina bir ise yaramiyor maalesef...
Ben de onları sordum diploma hiç bir zaman bir b**a yaramaz. Gelsem kendime hayat kurup yaşar mıyım yani? İş, güç hayat falan.

Buradan alışığız her şeyi tasarruflu harcayıp, kullanmaya. :D

Nasil gelmeyi düsünüyorsun peki?
Hava yolu tercihimdir. :)

Şaka bir yana eğer ki üniversitede imkanım olursa staj başvurusu yapacağım, olursa ilk adımı o şekilde atmayı düşünüyorum. Olmazsa bir kaç sene Türkiye'de bir tecrübenin ardından master için veya bir şirkete yapacağım iş başvurusunun onaylanması durumunda diye düşünmekteyim.

Açıkçası iş bulmadan Master için gelirsem biraz maddi sıkıntı yaşarım gibi geliyor.

Eger sirket gibi bir yere kapagi atarsan cok rahat yasarsin maddi sikinti yasamazsin...
Şirkete atabilmek için uğraşıyorum zaten ağabey. Üniversiteyi okuyup tecrübeli şekilde başvuru yaparsam güzel olur. Hem orada işçi olarak gelip üstüne maddi sıkıntı çekmezsem Master yapmak da gayet mantıklı.

Teşekkür ediyorum. Eğer gelirsem bi' çayını içerim abi. :)

Şirkete atabilmek için uğraşıyorum zaten ağabey. Üniversiteyi okuyup tecrübeli şekilde başvuru yaparsam güzel olur. Hem orada işçi olarak gelip üstüne maddi sıkıntı çekmezsem Master yapmak da gayet mantıklı.

Teşekkür ediyorum. Eğer gelirsem bi' çayını içerim abi. :)

Basimin üstünde yerin var, ama biz adami öyle bir cayla birakmayiz. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı