iPhone X vs iPhone 7 Plus

Sadece kameraya bakarsak hangisi iyi? iPhone X vs A34?

Düşük ışıkta a34. 1/2 inç sensörü var büyüklük olarak düşük ışıkta alır. Main sensörde X Zoom'da X Ultra geniş açı yok xte kullanmıyorsanız X çok daha iyi.

Renk doğruluğu olarak arka kamerada iPhone 11 daha iyi. Ön kamerada zaten daha iyi. Detay, optik zoom ve geniş açıda S20 FE daha iyi. Sırf renk doğruluğu biraz daha iyi diye iPhone 11'in arka kamera paketinin performansı daha iyi olmuyor. Telefonun zoom kamerasını vs. ne sıklıkla kullanacağına bakar demişsin, bana öyle bir arka kamera paketi sunulmuş ve bu paketin performansını iPhone 11 veremiyor. Ayrıca neden kullanmayayım? Sen yine de burda "+"yı iPhone 11'e veriyorsun. Ekran konusunu zaten kabullendin, batarya konusunda da S20 FE daha iyi bir telefon. Totale baktığında S20 FE hâlâ daha iyi bir telefon. Aşağıya S20 FE ile kendi çektiğim fotoğrafları bırakıyorum. Fotoğrafların hangi sensörle çekildiğini anlarsın diye düşünüyorum. Bu kalitede fotoğrafları iPhone 11 ile çekebilirsen çek, bekliyorum.

Tek ilgimi çeken ay fotoğrafı oldu. Oda AI destekli zaten. Teeelfoto daha iyi diyorum. Hala bana Zoom diyor. Attığım fotoğraflara baksana paşam Zoom mu daha çok kullanıcaksın? Yoksa gece modunu mu? Karar senin. Gündüz Ultra Wide olarak 11 daha iyi. S20 FE 2 avantajı var. Telefoto ve gece modunun ultra genişte olması.

Attığım düz fotolarda yine 11 alıyor. Sizin attığınız zoomlu fotoğraflar dışında normal fotoğraflarda geçemiyor S20 fe. Zorlamayın konuştukça batıyorsunuz.

Hocam iPhone X cihazı ablamın ve yeni telefon aldığında boşa çıkacak.
Para vermeyeceksen ikisini de kullan. Kendi tecrübene göre zaten daha çok vakit geçirmek istediğin cihaz aşağı yukarı belli olur.

Şöyle de bir durum var elindeki iki cihazı da satıp 11 veya 11 pro gibi bir cihaz da alabilirsin. Güncel iPhone kullanmak istiyorsan yani.
Para lazım diyorsan bunları satıp A34'ü kullan. Seçeneğin bol.

A34'ü iade edebilirim ancak. 2 yıl boyunca satamam vergi indiriminden yararlanacağım için. 9499 ₺ ye almıştım.

A34'ü iade edebilirim ancak. 2 yıl boyunca satamam vergi indiriminden yararlanacağım için. 9499 ₺ ye almıştım.

Kamerayla özellikle video tarafıyla iş yapmıyorsan, video işlemiyorsan veya sosyal medyaya içerik yüklemiyorsan sadece içerik tüketmek için androidde kalabilirsin.

Tecrübe olsun para da vermeyeceğim nasıl olsa deyip X'i de bir süre tecrübe edin derim. Seçeneğin bol zaten elinin altında hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…