iPhone X vs iPhone 7 Plus

Kara Cuma indirimlerinde 9500 civarına düşse direkt vergi indirimiyle alacağım. Düşmesini bekliyorum.
O kadar düşeceğini sanmam hocam. Düşerse hiç acımadan alın. 12.000 TL altında oluyor ara. Şuanda da öyle sanırım. Faizsiz 6 taksit imkanı var alışveriş kredisi ile Hepsiburada'da.

Hiçbiri tercih edilmemeli. S20 FE tercih edin. iPhone 11'den daha iyi bir cihaz. İncelemesi profilimde var. Telefonu bizzat ben kullanıyorum. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

iPhone 11'den iyi olduğunu ikisini de kullanarak mı karar verdin?
7 Plus'tan Xe geçme mevzusu, fiyat farkına göre değişir. OLED ekran, daha iyi bir arayüz, daha iyi kilit ekranı gibi tonla yazılımsal özelliğiniz olacak. iOS 16'nın temel uygulamaların desteğini kesmesi için en az 3 sene var. 3 sene sonra mevcutta varsa güncellenir. 4-5 sene uygulamaların güncel sürümlerini kullanırsınız. Daha sonra beni değiştir der cihaz. Bence geçmeye değer. A34 X kalitesini veremez kardeşim kullanıyor arka plastiğine vurunca içi boş gibi tok olmayan bir ses geliyor ve kasa hafif içine giriyor. Gece çekimlerinde A34>iPhone X fakat performans ve akıcılıkta xin işlemcisi Geekbench 5'te falan alıyor. Bence XS e geçin. Paslanmaz çelik kasası yeter.

Hiçbiri tercih edilmemeli. S20 FE tercih edin. iPhone 11'den daha iyi bir cihaz. İncelemesi profilimde var. Telefonu bizzat ben kullanıyorum. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Hocam gerçekten fiyat performans bir cihaz. Ben Galaxy A34'ü vergi indirimli alacağım için 5300 TL'ye gelmiş olacak yaklaşık. Şu an ki iPhone 7 Plus'ımı da satarsam bedavaya gelmiş olacak. Yani cebimden para neredeyse çıkmamış olacak. S20 FE 9500 TL'nin altına düşse düşünmeden alırım. Galaxy A34'ü bekletiyorum zaten daha iyi fırsat bulursam iade ederim. Kutusunu açmadım hiç.

7 Plus'tan Xe geçme mevzusu, fiyat farkına göre değişir. OLED ekran, daha iyi bir arayüz, daha iyi kilit ekranı gibi tonla yazılımsal özelliğiniz olacak. iOS 16'nın temel uygulamaların desteğini kesmesi için en az 3 sene var. 3 sene sonra mevcutta varsa güncellenir. 4-5 sene uygulamaların güncel sürümlerini kullanırsınız. Daha sonra beni değiştir der cihaz. Bence geçmeye değer. A34 X kalitesini veremez kardeşim kullanıyor arka plastiğine vurunca içi boş gibi tok olmayan bir ses geliyor ve kasa hafif içine giriyor. Gece çekimlerinde A34>iPhone X fakat performans ve akıcılıkta xin işlemcisi Geekbench 5'te falan alıyor. Bence XS e geçin. Paslanmaz çelik kasası yeter.

Hocam gece çekimlerinde A34 gerçekten iPhone X'den daha mı iyi? 2X Zoom'a ihtiyaç duymazsanız fotoğraf genel olarak uzaktan güzel gözüküyor iPhone X'te. Hem kontrastları falan da iyi. Bir de A34'te bana kablosuz kulaklık masrafı da çıkacak :D.

@YigiTZ0 A34'ün YouTube incelemesinden. iPhone 7 Plus bile daha iyi çekiyor.

Dosya Ekleri

• 6e3aa00d-1cda-4af3-a79b-c8f3cd27254f.png
    6e3aa00d-1cda-4af3-a79b-c8f3cd27254f.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 44
Hocam gerçekten fiyat performans bir cihaz. Ben Galaxy A34'ü vergi indirimli alacağım için 5300 TL'ye gelmiş olacak yaklaşık. Şu an ki iPhone 7 Plus'ımı da satarsam bedavaya gelmiş olacak. Yani cebimden para neredeyse çıkmamış olacak. S20 FE 9500 TL'nin altına düşse düşünmeden alırım. Galaxy A34'ü bekletiyorum zaten daha iyi fırsat bulursam iade ederim. Kutusunu açmadım hiç.

Hocam gece çekimlerinde A34 gerçekten iPhone X'den daha mı iyi? 2X Zoom'a ihtiyaç duymazsanız fotoğraf genel olarak uzaktan güzel gözüküyor iPhone X'te. Hem kontrastları falan da iyi. Bir de A34'te bana kablosuz kulaklık masrafı da çıkacak :D.
iPhone X kamerasında gece modu bulundurmuyor. A34 sadece geceleyin daha iyi ışık alır. Onun dışında A34 ekranın yenileme hızı dışında Xin yanından geçemez zaten.

Konudan sapmak istemiyorum fakat sorduğunuz için cevaplayacağım.

1- Bahsettiğim versiyon Snapdragon 865 versiyonu. Ayrıca iPhone 11 kullanıcısı olmadım fakat çevremde birçok iPhone 11 kullanan arkadaşım var ve detaylı karşılaştırmalar yapmıştık, ara ara yapmaya da devam ediyoruz.
2- Ekran konusunda S20 FE ezici bir şekilde daha iyi. iPhone 11'in ekranı çağ dışı bir ekran ve zamanında ilk çıkış yaptığında da çağ dışıydı.
3- Batarya konusunda S20 FE daha iyi.
4- Arka kamera paketi ve arka kamera performansına bakıldığında S20 FE daha önde.
5- Samsung DeX ve kablosuz ters şarj gibi iPhone 11'de olmayan "nimet" denilebilecek özellikler mevcut.
6- Ön kamerada iPhone 11 kesinlikle daha iyi.
8- İşlemci performansında benzerler fakat az bir farkla iPhone 11 önde. Buna rağmen Snapdragon 865, yük altında daha kararlı çalışıyor.
9- İki cihazın da eksisi, geç şarj olmaları.

Bu dediklerim tatmin etmediyse kendi araştırmanızı yapmanızı öneriyorum. Forumda S20 FE'nin daha iyi olduğunu sadece ben söylemiyorum. Buna benzer konuda yine bir tartışma yaşamıştık ve onda da kaybetmiştiniz, daha fazla zorlamayın hocam. Konu sahibinin de tercihinin S20 FE'den yana olması gerektiğini düşünüyorum.

Konudan sapmak istemiyorum fakat sorduğunuz için cevaplayacağım.

1- bahsettiğim versiyon Snapdragon 865 versiyonu. Ayrıca iPhone 11 kullanıcısı olmadım fakat çevremde birçok iPhone 11 kullanan arkadaşım var ve detaylı karşılaştırmalar yapmıştık, ara ara yapmaya da devam ediyoruz.
2- ekran konusunda S20 FE ezici bir şekilde daha iyi. iPhone 11'in ekranı çağ dışı bir ekran ve zamanında ilk çıkış yaptığında da çağ dışıydı.
3- batarya konusunda S20 FE daha iyi.
4- arka kamera paketi ve arka kamera performansına bakıldığında S20 FE daha önde.
5- Samsung DeX ve kablosuz ters şarj gibi iPhone 11'de olmayan "nimet" denilebilecek özellikler mevcut.
6- ön kamerada iPhone 11 kesinlikle daha iyi.
8- işlemci performansında benzerler fakat az bir farkla iPhone 11 önde. Buna rağmen Snapdragon 865, yük altında daha kararlı çalışıyor.
9- iki cihazın da eksisi, geç şarj olmaları.

Bu dediklerim tatmin etmediyse kendi araştırmanızı yapmanızı öneriyorum. Forumda S20 FE'nin daha iyi olduğunu sadece ben söylemiyorum. Buna benzer konuda yine bir tartışma yaşamıştık ve onda da kaybetmiştiniz, daha fazla zorlamayın hocam. Konu sahibinin de tercihinin S20 FE'den yana olması gerektiğini düşünüyorum.

Kaybettiğim konuyu atar mısın? Ekranda daha iyi olduğu doğru plastik S20FEnın. Arka kamerada Zoom dışında iPhone 11i alabildiği bir şey yok S20FEnın. iPhone 3 elde tutuş hissiyatı olarak daha iyi bu arada plastik S20 FE a göre :D

Samsung DeX demişsin. Kestirmeler FaceTime airdorp numbers pages Siri Apple Home uygulaması wallet Face ID ICloud'la senkronize notlar uygulaması haritalar uygulaması bul uygulamasının interfacei, kullanıcı dostluğu kusursuz çalışan AirTag-AirPods-Mac-iPad-iPhone ekosistemi falan hiçbir şey. DeX'de bir halta yaramıyor pencereleri küçültmesi dışında mecbur olduğum için s7FE kullanıyorum Samsung DeX'i klavye mouse ile çok kullanmayı denedim Chrome'da Tab'leri bile pencerenin dışına alamıyor iyi bir deneyimi yok o çok yüksek çözünürlüklü ekranının piksellerini sayabiliyorum. iPad 5'in retina LCD ekranı bin basıyor. Konuşmayayım fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı