iPhone X vs iPhone SE 2020

Bütçe
5000-10000

mert9907

Kilopat
Daha fazla  
Android telefonumun yanına bir tane iPhone almak istiyorum alacağım telefon 2. el olacak, sizce SE 2020 mi yoksa X mi? 2. elde fiyatları neredeyse aynı. Sadece iOS işletim sistemli ve Apple kalitesinde kameralı bir telefonum olmasını istiyorum. 2024 yılında ikisi arasında ne önerirsiniz?

Android telefonumun yanına bir tane iPhone almak istiyorum alacağım telefon 2. el olacak, sizce SE 2020 mi yoksa X mi? 2. elde fiyatları neredeyse aynı. Sadece iOS işletim sistemli ve Apple kalitesinde kameralı bir telefonum olmasını istiyorum. 2024 yılında ikisi arasında ne önerirsiniz?
IOS 18 alacak cihazlar listesinde iPhone X yer almıyor. Bu sebepten dolayı ben X tercih etmezdim açıkcası.

iPhone X genel anlamda sıkıntılı veya sıkıntı çıkartması muhtemel cihaz ve artık milletin kaç yıldır arka cebinde gezmiş telefon yani 2. elde SE2'ye nazaran daha değişenli veya sorunlu cihazlar mevcut. Bu yüzden bu kıyası benim gözümde iPhone X alıyor olsa da SE2 diyorum. İkisinin de her parçası orijinal sorunsuz halini bulduğunu düşünürsek iPhone X daha iyi cihaz performans hariç. XS'e çıkabilirseniz çok daha iyi olur.

Hocam ben SE 2020 alırdım. Ekran boyutu olarak sizi rahatsız etmeyecekse (ki bence hiç rahatsız edicek bir boyut değil) SE 20 alın geçin. X zayıf kalabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı