iPhone X Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı çok zayıf

9 da durduran neydi hocam. Ben de iPhone 12 Pro Max'a geçiyorum ekran değişimine falan para vermekten sıkıldım.

Artık teknik servisin önünde yatacak duruma geldim bu böyle olmayacak dedim. Ama iPhone 12 kullanıyor olsam bile hala aklımda bir yerlerde X duruyor. Tartışmasız Apple markasının en kaliteli hissettiren telefonu. 11 alacağıma X s Max alırım.

Artık teknik servisin önünde yatacak duruma geldim bu böyle olmayacak dedim. Ama iPhone 12 kullanıyor olsam bile hala aklımda bir yerlerde X duruyor. Tartışmasız Apple markasının en kaliteli hissettiren telefonu. 11 alacağıma X s Max alırım.

Değil mi? Bir kere iPhone 11 de kaliteli ekran yok LCD x serisi ise OLED. Telefonun duruşu malzemeleri zaten klas. iPhone X'ten sonraki tüm telefonlarda düz modellerde alimünyum kullanılmışken iPhone X serisinde paslanmaz çelik kullanılması ayrı bir güzel. Sanırım iPhone X benim de aklımda kalacak bir telefon hem tamirine telefonun iki katı para vermemden hem de duruşunun güzelliğinden. Sanırsam iPhone 16'yı da X e benzetmeye çalışmışlar.

Değil mi? Bir kere iPhone 11 de kaliteli ekran yok LCD X serisi ise OLED. Telefonun duruşu malzemeleri zaten klas. iPhone X'ten sonraki tüm telefonlarda düz modellerde alimünyum kullanılmışken iPhone X serisinde paslanmaz çelik kullanılması ayrı bir güzel. Sanırım iPhone X benim de aklımda kalacak bir telefon hem tamirine telefonun iki katı para vermemden hem de duruşunun güzelliğinden. Sanırsam iPhone 16'yı da X e benzetmeye çalışmışlar.

iPhone X e rakip gelecek telefon yapamaz Apple artık. İyice insanları manipüle etti yeni çıkardığı teknolojiler sayesinde. Sırf masa başında dursun diye iPhone X alasım var. iPhone 11 kullananları anlayamadım gitti. Ekran desen çöp. Ekran gövde oranı desen çöp. İşlemci desen XS Max ile aynı. Tek farkı isimleri. Üstelik fiyat olarak da 2 katı neredeyse. Allah sabır versin 11 sahiplerine.

iPhone X e rakip gelecek telefon yapamaz Apple artık. İyice insanları manipüle etti yeni çıkardığı teknolojiler sayesinde. Sırf masa başında dursun diye iPhone X alasım var. iPhone 11 kullananları anlayamadım gitti. Ekran desen çöp. Ekran gövde oranı desen çöp. İşlemci desen XS Max ile aynı. Tek farkı isimleri. Üstelik fiyat olarak da 2 katı neredeyse. Allah sabır versin 11 sahiplerine.
benim de satasım yok şu telefonu böyle kenarda kalsın arada nostalji diye kullanırım.

Hocam problem şu ki telefoncuya götürdüm hiçbir şey yok dedi anteni ve anakartı kontrol ettiğini söyledi ama lanet olasıcayı 1 metre uzaklaşmadan kullanamıyorum modemin yanına kamp kuracagım artık.

Wi-Fi anteniniz darbe ile yerinden çıkmış olabilir. Aynısını yaşadım tamirci geri taktım deyip verdi.

Hocam problem şu ki telefoncuya götürdüm hiçbir şey yok dedi anteni ve anakartı kontrol ettiğini söyledi ama lanet olasıcayı 1 metre uzaklaşmadan kullanamıyorum modemin yanına kamp kuracagım artık.

Hocam aynı sorunu bende yaşadım. Sağlam bir teknik servise götürün Wi-Fi antenini değiştirsin. Başka bir sorun olmadığına adım kadar eminim.

Adamlar Xi takmıyor ki artık. Anakarta sadece bağlantıya bakmıştır adam anakartı incelediği makineyi çalıştırmaya kıymamıştır bile. Siz çok istiyorsanız bir FPPRO gibi ilgilenen yerlere gönderin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı