Peki direk mağazadan ya da Samsung sitesinden mi almalıyım yoksa başka bir siteden daha ucuza alsam sorun olur mu? Trendyol Samsung satıcısında 500 TL daha ucuz.
Kötü bir tercih. Bu kadar para verip garantisiz telefon alıyorsun. Yarın bir gün elinden çıkardığında zaten Android modellerinde değer kaybı çok fazla ve senin gidip bunun üstüne kaçak cihaz alıyorsun. SD 888 modeline IMEI atılıp atılmadığı da muamma. S21 serisi varken bunu almak doğru değildi.
Kötü bir tercih. Bu kadar para verip garantisiz telefon alıyorsun. Yarın bir gün elinden çıkardığında zaten Android modellerinde değer kaybı çok fazla ve senin gidip bunun üstüne kaçak cihaz alıyorsun. SD 888 modeline IMEI atılıp atılmadığı da muamma. S21 serisi varken bunu almak doğru değildi.
IMEI sorunu olmayacağını söylendi, 20dakikada 0'dan 100'e şarj oluyor, akşamdan akşama şarj ediyorum, tam oyun canavarı 12 GB RAM, işlemcisi desen süper, iyi ki bu telefonu almışım S21 FE alsam bu kadar mutlu olacağımı sanmıyorum. 15W 3000 MAh'lık IPhone'lerden kurtulduğum için mutluyum. 5 yıl kullandıktan sonra para etmese de olur sıkıntı yok.
En iyi kullanımda bile Android zamanla desteği kestiği için telefon o kadar da iş göremez hale gelebiliyor. Android olarak bir beklentiniz olmasın. Senelerce kullanmak istiyorum diyorsanız IPhone'lara bakmanızı öneririm. Stabilite ve uzun ömürlülük konusunda en iyi Android telefon herhangi bir yeni çıkan iPhone modeliyle karşılaştırılamaz bile.
Beğenmedim atan 2,3 eleman sanırım android kullanıyor . Yapacak bir şey yok aslanlar iPhone her daim beğenmedi atsanızda atmasanızda en stabil cihaz olacak. Komiksiniz vallahi.