iPhone X'den geçilecek 11.000 TL android telefon önerisi

Peki direk mağazadan ya da Samsung sitesinden mi almalıyım yoksa başka bir siteden daha ucuza alsam sorun olur mu? Trendyol Samsung satıcısında 500 TL daha ucuz.

A52s alacaktım arkadaşımın tavsiyesi ile yurt dışı Xiaomi Mi 11t Pro Snapdragon 888 12 GB RAM 256 GB olanı aldım 9.000 TL'ye nasıl sizce?

Kötü bir tercih. Bu kadar para verip garantisiz telefon alıyorsun. Yarın bir gün elinden çıkardığında zaten Android modellerinde değer kaybı çok fazla ve senin gidip bunun üstüne kaçak cihaz alıyorsun. SD 888 modeline IMEI atılıp atılmadığı da muamma. S21 serisi varken bunu almak doğru değildi.

Kötü bir tercih. Bu kadar para verip garantisiz telefon alıyorsun. Yarın bir gün elinden çıkardığında zaten Android modellerinde değer kaybı çok fazla ve senin gidip bunun üstüne kaçak cihaz alıyorsun. SD 888 modeline IMEI atılıp atılmadığı da muamma. S21 serisi varken bunu almak doğru değildi.

IMEI sorunu olmayacağını söylendi, 20dakikada 0'dan 100'e şarj oluyor, akşamdan akşama şarj ediyorum, tam oyun canavarı 12 GB RAM, işlemcisi desen süper, iyi ki bu telefonu almışım S21 FE alsam bu kadar mutlu olacağımı sanmıyorum. 15W 3000 MAh'lık IPhone'lerden kurtulduğum için mutluyum. 5 yıl kullandıktan sonra para etmese de olur sıkıntı yok.

Samsung'un internet sitesinde ''Android 15'e kadar garantilidir'' yazıyor, Android 16'da alabilir.

S21 FE Android 12 ile lanse edildi ve resmi sitesindeki haberde böyle.

Screenshot_20220728-122524_Brave.png

TR sitesinden bahsediyorsanız telefonun ekran çözünürlüğünü bile yanlış girmişler.

En iyi kullanımda bile Android zamanla desteği kestiği için telefon o kadar da iş göremez hale gelebiliyor. Android olarak bir beklentiniz olmasın. Senelerce kullanmak istiyorum diyorsanız IPhone'lara bakmanızı öneririm. Stabilite ve uzun ömürlülük konusunda en iyi Android telefon herhangi bir yeni çıkan iPhone modeliyle karşılaştırılamaz bile.

Beğenmedim atan 2,3 eleman sanırım android kullanıyor :D. Yapacak bir şey yok aslanlar iPhone her daim beğenmedi atsanızda atmasanızda en stabil cihaz olacak. Komiksiniz vallahi.

Redmi note 13 pro 5G 512GB modelini öneririm yurtdışında 200 dolar civarı ama açtırması sıkıntı olabilir.

S21 FE önermem kamerası iyi değil bence bu fiyata en iyisi redmi 13 pro 5G
Not:5G olan model olmasına dikkat edin 5G olmayanlar kötü

Note olanları tercih edin ama eğerki dahada paranız varsa Xiaomi alabilirsiniz

Note olanları tercih edin ama eğer ki daha da paranız varsa Xiaomi alabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı