iPhone XR "ağ bağlantısı yok" hatası

ergunerenn

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, telefonu 2. el olarak yeni aldım. Bu internet problemi hariç gayet memnunum.
Evimde Wi-Fi'a bağlı dururken sürekli olarak "ağ bağlantısı yok" hatası veriyor ve mobil veri kullanmak zorunda kalıyorum. Bu sorun donanımsal bir sorun mudur yoksa iOS 18 güncellemesi ile mi alakalıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_0199.png
    IMG_0199.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 82
Dostlar merhaba, telefonu 2. el olarak yeni aldım. Bu internet problemi hariç gayet memnunum.
Evimde Wi-Fi'a bağlı dururken sürekli olarak "ağ bağlantısı yok" hatası veriyor ve mobil veri kullanmak zorunda kalıyorum. Bu sorun donanımsal bir sorun mudur yoksa iOS 18 güncellemesi ile mi alakalıdır?

Wi-Fi kartında sorun olabilir, bir telefoncuya danışın.

Hocam bazen modemden de yapıyor olabilir.

Hocam şu an halamların evindeyim onların Wi-Fi ağında bu sorunu yaşamadım sanırsam sorun modem ile alakalı Türk Telekom arayüzünden WPS ayarlarına kadar değiştirdim herhangi bir fark olmadı sinyal arttırıcı satın alsam veyahut müşteri hizmetlerine danışsam yardımcı olurlar mı?

Hocam şu an halamların evindeyim onların Wi-Fi ağında bu sorunu yaşamadım sanırsam sorun modem ile alakalı Türk Telekom arayüzünden WPS ayarlarına kadar değiştirdim herhangi bir fark olmadı sinyal arttırıcı satın alsam veyahut müşteri hizmetlerine danışsam yardımcı olurlar mı?
Hocam modeminizi atar mısnız?

Hocam modeminizi atar mısnız?

Modeli ARC-VLAX1800

Hocam ben de yaşıyorum lakin nadiren. Modemi resetleyerek düzeltiyorum.
bende sürekli böyle hocam resetlemek bi işe yaramıyor

Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene.

Apple desteğine de danıştım, ağ ayarlarını da sıfırladım, modem arayüzünden fabrika ayarlarına da sıfırladım halla aynı hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı