iPhone XR alınır mı?

  • Konuyu başlatan Kayn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2B
Arkadaşlar dediğim gibi 5-6 ay kullanacağım, az önce 6050 TL'den sipariş verdim Hepsiburada üzerinden. Teşekkür ederim hepinize.
 
Hocam arkadaşın kullanım amacına görede değişir tamam daha uzun ömürlü biliyorum neyse bi arkadaşın kullanım amacını öğrenirsem daha iyi bir yorum yapacağım.

IOS'sun kötü bir yanını bilmiyorsunuz galiba. Güncelleme almazsa belirli bir zamandan sonra uygulamarda güncelleme vermiyorlar. iPhone 6 şu an Amazon güncellemesi almıyor mesela.
 
iOS'sun kötü bir yanını bilmiyorsunuz galiba. Güncelleme almazsa belirli bir zamandan sonra uygulamarda güncelleme vermiyorlar. iPhone 6 şu an Amazon güncellemesi almıyor mesela.

iPhone 6 neredeyse: 10 yaşında bir telefon. Bu durumda XR rahat 6 sene daha götürür. Ki konu sahibi 6 ay kullanacakmış.
6 ay sonra 11 alırken elinizdeki telefon 5.5k civarı edeceği için üstüne çok koymanız gerekecek bunu göz önüne alın.
 
Arkadaşlar dediğim gibi 5-6 ay kullanacağım, az önce 6050 TL'den sipariş verdim Hepsiburada üzerinden. Teşekkür ederim hepinize.
Hocam aslında 4000 tlye a52 alsaydınız samsungun neden 5-6 ay kullanmak için 6 bin tllik telefon aldınız bence iptal edin ama siz bilirsiniz tabi.
 
5-6 ay kullanmak için 3000-4000 TL aralığından Android bir cihaz almak veya 6000 seviyesinde Galaxy S20 FE SD almak, iPhone XR'a 6000 lira vermekten daha iyi olur. En azından daha kaliteli bir ekrana bakarsınız, şarj ömrü muhtemelen daha iyi olur.
 
Merhabalar, iPhone 11 alacaktım ancak ani kur yükselmesiyle fiyatı 8000 bandına dayandı, şu an alamayacağım yani. İndirimde iPhone XR yakaladım, 5-6 ay kullanıp sonra üstüne ekleyip 11'e geçeceğim tekrar, uzun lafın kısası iPhone XR alınır mı? Tatmin eder mi şarj konusunda, oyun vs oynamıyorum. Teşekkür ederim.

11 alın bence.
 

Geri
Yukarı