iPhone XR alınır mı?

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Note 13 Pro 5G kullanıyorum. IOS'u özlediğim için bütçem de çok olmadığı için uygun fiyata 8 bin bandında XR almayı düşünüyorum 2 yıl idare eder mi beni. En büyük korkum sabah evden 7 de çıkıyorum akşam 5 gibi giriyorum bataryası beni üzer mi? Elimdeki cihazın en sevdiğim özelliği bataryası çok uzun süreler dayanıyor. Dediğim gibi XR tavsiye eder misiniz, güçlendirilmiş batarya taktırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabiliyorsan İphone 12 modelini almanı tavsiye ediyorum. Apple yakında bu modellerden elini çekecek. Hem güncel kalırsın hem de performans olarak bence başarılı bir telefon. Tek sıkıntısı biraz fazla ısınıyor IPhone'lar. Ama Xiaomi'den geçtiğini düşünürsek sıkıtnı olmaz diye düşünüyorum. Bütçe olarak sıkıntın varsa bence iphonelara bulaşma düşük modelleri uzun vadede pişman eder.

11 de düşünebilirsin X serisini kullanan tanıdıklarımdan hiç olumlu yorum almadım, ekstra olarak kasası da diğer modellere nazaran çok vasat kalıyor. Temiz ikinci el 11 veya 12i düşünmelisin.

Kısa süreli kullanılacaksa olabilir fakat eski cihaz olduğu için iOS ve uygulama desteği kesilirse sıkıntı.Alo demeye yarar sonrasında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı