iPhone XR almak mantıklı mı?

Syropy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G770
Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz
Meslek
Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi
iPhone XR alacağım 11 almak aklımda ama ekranı biraz fikrimi değiştiriyor. 12'ye de çıkacak bütçe yok. Android kullanmak istemiyorum, Android önermeyin. XR alınır mı sizce?

Alınmaz. Android neden kullanmak istemiyorsunuz? Sebebini belirtirseniz yardımcı olmak isterim.

Arkadaşlar neden alınmaz demiş? Şu an telefonum XR evet güncelleme almıyor evet ileride eskiyecek ama şu an gayet hızlı. Şu an alırsanız bile batarya ekran dahil etmesek en az 3 yıl kullanım ömrü olabilecek bir telefon. Öneririm sana.

Alınmaz. Android neden kullanmak istemiyorsunuz? Sebebini belirtirseniz yardımcı olmak isterim.

Alınmaz.
Bence Android'e olan gereksiz önyargınızı yıkmalısınız.

Yıllardır Android kullanıyorum iPhone 6 dışında iOS cihaz kullanmadım. Kamera kalitesi, akıcılığı vs. beni bayağı cezbediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar neden alınmaz demiş? Şu an telefonum XR evet güncelleme almıyor evet ileride eskiyecek ama şu an gayet hızlı. Şu an alırsanız bile batarya ekran dahil etmesek en az 3 yıl kullanım ömrü olabilecek bir telefon. Öneririm sana.
3 yıl gayet yeterli ilerde değişirim 11e kadar çıkabilirim ama daha fazla düşünmüyorum. Ailemin desteği ile 12de olabilir. Gerçekten android yerine iphone 7 bile tercih edebilirim.

Ama 11 alman daha iyi olur. XR da iyi ama iPhone 11 alabilecek maddi gücün varsa kesinlikle 11 al.
Artıları nedir hocam xrdan?

Ama 11 alman daha iyi olur. XR da iyi ama iPhone 11 alabilecek maddi gücün varsa kesinlikle 11 al.

11 ile arasında aman aman fark yok ve fiyat farkına değmez bile.

11 kullandıktan 2 ay sonra hemen 12'e geçtim rezalet bir telefon iPhone 11.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı