iPhone XR Apple garantisi

Arkadaşlar merhaba ben iPhone XR'ı Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Ama "BittiBitiyor" diye bir satıcı 5939TL'ye satıyor, Hepsiburada ise 6099TL'ye satıyor ama Hepsiburada'da "Apple yetkili satıcı" ibaresi var, bu Apple kendi garantisi mi oluyor? Veya öle oluyorsa diğerinde sadece kendi garantisi mi var? Öle ise hangisi alınır, Apple garantisi için 150TL verilir mi?

Telefon Linki

Arkadaşlar merhaba ben iPhone XR'ı Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Ama "bittibitiyor" diye bir satıcı 5939TL'ye satıyor, Hepsiburada ise 6099TL'ye satıyor ama Hepsiburada'da "Apple yetkili satıcı" ibaresi var, bu Apple kendi garantisi mi oluyor? Veya öle oluyorsa diğerinde sadece kendi garantisi mi var? Öle ise hangisi alınır, Apple garantisi için 150TL verilir mi?

Telefon Linki

Apple Türkiye garantili olan cihazdan almanı tavsiye ederim. Yani Hepsiburada'nın sattığı cihazı. Türkiye'nin neresinde yaşarsan yaşa telefonda oluşabilecek herhangi bir sorun için başın ağrımadan garantiye gönderirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı