iPhone XR hala alınır mı?

fulyak

Femtopat
Daha fazla  
iPhone XR almayı düşünüyorum. Lütfen SE önerisinde bulunmayınız çünkü küçük olduğu için düşünmüyorum. Telefonda oyun oynayan biri değilim kamerası için alacağım ve ilk kez iOS cihaz kullanacağım. XR'ın güncellemesi hangi yıla kadar sürer ve telefon bana en azından 4 5 yıl gider mi sizce?

iPhone 11'de alabilirsin 999 TL fazla gelmezse iPhone XR yerine iPhone 11 alabilirsin.

Öncelikle merhaba.
XR, iPhone ailesinin zamanının uygun telefonuydu. Hala alınır mı diye sorarsanız?
Ben hayır derim çünkü kamera olanakları kısıtlı. Ayrıca ekran olarak da sizi tatmin etmeyebilir.
Eğer uzun süre güncelleme almak ve havalı olmak isterseniz alabilirsiniz.

Bu yorumunuz üzdü hocam, bence SE yerine bütçe yetiyorsa alınabilir, benim bütçem yetmediği için SE almıştım.

XR yerine;

Face ID veya daha iyi bir kamera umrunuzda değil ise SE alınır. Eğer ki biraz havalı olup Face ID isterseniz XR alınır. Ben SE alırdım, hem bu sene çıktı hem de daha kompakt.

Bu yorumunuz üzdü hocam, bence SE yerine bütçe yetiyorsa alınabilir, benim bütçem yetmediği için SE almıştım.

Hocam o bütçede SE iyidir ama XR için aynı şeyi söylemek zor. Attığım modeller çok güçlü yani XR onlarla kapışamayabilir.

iPhone 11 almanı öneririm kamerası çok iyi bir 6 8 yıl Update'te gelir.

iPhone 11 almanı öneririm kamerası çok iyi bir 6 8 yıl Update'te gelir.

Adamın bütçesi olsa 11 alır. Zaten ikisi arasındaki en büyük fark kamera. Performans olarak da birbirine yakınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…