iPhone XR, iOS 18.7.1 güncellemesinden sonra kasma ve donma yapıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar abim iPhone XR kullanıcısı ve telefonunda anormal bir takılma donma sıkıntısı var telefonun arayüzünde, oyunda, Instagram'da ve YouTube'da yani genel olarak bir takılma söz konusu. Yakın zamanda 18.7.1 güncellemesini yaptıktan sonra böyle takılmalar baş gösterdi, bunun bir çözümü var mıdır, ne yapmamız lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arka planda uygulama açık bırakıyor musunuz? iOS 26 ve iOS 18 biraz fazla RAM tüketiyor diye biliyorum. Bir de XR son aldığı yazılım güncellemesi yanlış hatırlamıyorsam Apple pil koruma bahanesi ile yavaşlatıyor cihazları. Depolama alanı %10 boş olmalı mesela 64 GB ise 6 GB boş yer kalması lazım. Eğer maddi durumunuz el veriyorsa cihazınızı yükseltin. Kardeşimde iPhone X var oda son zamanlarda takılma yaşıyor. Bir de pil sağlığınız kaç değiştirdiyseniz orijinal pil ile mi değiştirdiniz. Kastığı zaman telefon ısınıyor mu?

Evet ısınma oluyor zaten yenilenmiş telefon orijinalliği ne durumdadır bilmiyorum a sınıfından almış galiba sadece kasa değiştirmişler ama bilemiyorum artık bir güncelleme daha var onu da yapmasını tavsiye ediyor musunuz 18.7.3 yazılım güncellemesi var.

iOS 18.7.3 güvenlik güncellemesi yapmanızı tavsiye ederim. Yenilenmiş telefonların güvenilir olduğunu düşünmüyorum ne kadar a sınıfı olsa da yapılan işçilik ve kullanılan malzeme önemli. Kaliteli işçilik yaptıklarını, kaliteli malzeme kullandıklarını düşünmüyorum fakat sorun yeni başlamış. O yüzden yenilenmişlik ile ilgisi yok bence. Sorun yazılımda. Safari belleğinizi temizliyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…