iPhone XR, iPhone XS Modelinden Daha Çok Satıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iPhone XR, iPhone XS Modelinden Daha Çok Satıyor
Apple, iPhone XR satışının XS modellerinden fazla olduğunu belirtti. Geçtiğimiz hafta Apple’ın iPhone XR satışından memnun olmaması sebebiyle üretimi azalttığı söylentileri ortaya çıkmıştı. Hatta bu karardan dolayı tedarikçilerin büyük sıkıntı yaşadığı da belirtilmişti. Apple bu söylentileri karşı yeni bir açıklama yaptı. Apple’ın ürün pazarlama başkan yardımcısı Greg Joswiak, iPhone XR satış rakamlarının çıktığı günden beri […]

Devamı: iPhone XR, iPhone XS Modelinden Daha Çok Satıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Çıkarmışsın X'i ne gerek var böylelerine. Hele şu fiyata çok daha iyi alternatifleri varken sırf IOS için para dökülmez. Gerçi IOS olmasa Apple diye bir marka göremezdik belki de.

Çünkü XS gerçekten pahalı. Ülkemizde de XR'nin daha fazla satış yapacağını düşünüyorum.
Artık tam anlamıyla bir statü belirtisi oldu !
Bunu yazarken aklıma askeri ücretle 48 taksit alıcak insanlar geldi tabi bir an.

Yav yemişim Ayfonu. Nokia 8 alsam bana 5 sene yeter ancak o kadar param yok. Mi A2 alacağım sanırım o da baya işimi görür. Ayfon alanın amacı cool olmak başka bir şey değil. Niye nesi varmış S9'un? İphone XS bizi uzayamı uçuruyor 14000 TL'lik telefonu ne yapayım ben?

Ey Apple sen kimsin ya bizde Vestel var. Şaka bir yana Apple XS cihazını pahalıya satıyor. Üstelik ülkemize geçince fiyat misli misli artıyor. Bence o cihazları almak şimdilik mantıklı değil. Umarım asgari ücret ile bu cihazlardan birini almaya kalkan yoktur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı