iPhone XR mı SE 2020 mi?

Sırf sonradan çıktı diye SE tercih edilme nedeni olamaz. Çünkü karşısında XR var. SE, iphone 8 ayarında bir telefon. Hani iphone 6 7 8 kasa seviyorsan SE alınır tabi.
 
Arkadaşlar ben 3 hafta önce SE 2020 aldım ama buraya mesaj atmayı unutmuşum 😅
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Hocam aradan bir yıl geçmiş. Şu an aynı durumda bir telefon alıcısı olarak merak ediyorum; oyun oynama performansı olarak bakmadan , gmail , youtube , instagram kullanımı olarak pil performansı nedir ?
Telefonu genel olarak tavsiye ediyor musunuz ?
Kullanıcı yorumlarınız nelerdir kısaca ?
 
Hocam aradan bir yıl geçmiş. Şu an aynı durumda bir telefon alıcısı olarak merak ediyorum; oyun oynama performansı olarak bakmadan, Gmail, YouTube, Instagram kullanımı olarak pil performansı nedir?
Telefonu genel olarak tavsiye ediyor musunuz?
Kullanıcı yorumlarınız nelerdir kısaca?

Hocam kısaca anlatmak gerekirse gündelik işleri ve sosyal medya için oldukça yeterli bir telefon, millet bataryası yok böyle kötü yok şöyle kötü diyor ama cihaz iOS 14 ile o kadar orantılı çalışıyor pili 4-5 saat gidiyor (1885mA bir batarya için oldukça iyi bir süre) ve ben şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim. Telefonun bence tek eksik yanı ekranının küçük olması eğer parmaklarınız büyük ise klavyede yazı yazmak bazen rahatsız edici olabilir ama onun dışında hiçbir sorun yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı