iPhone XR pil sağlığı 10 günde %98'den %95'e düştü

Yer
Eskisehir
Daha fazla  
Herkese merhaba,

iPhone XR kullanıyorum. Telefonumun pil sağlığı 10 gün önce %98idi. Şimdi pil sağlığımı kontrol ettim ve %95'e düşmüş. Telefonumun batarsasına normalde çok dikkat ederim. Parlaklığı kısık kullanırım şarjda bırakmam. Aslında telefonun pil sağlığı 98'de bayağı durdu. Sonda 10 günde %95'e düştü. Bu düşüş normal midir? Telefonu alalı 1 yıl + 1 ay oldu.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1 yıllık telefon için normaldir , iPhone 8 'i sıfır aldığımda %98 pil sağlığı vardı . 1 buçuk senedir kullanıyorum %83 pil sağlığım var bence güzel bile kullanmışsınız.

1 yıllık telefon için normaldir , iPhone 8 'i sıfır aldığımda %98 pil sağlığı vardı . 1 buçuk senedir kullanıyorum %83 pil sağlığım var bence güzel bile kullanmışsınız.
Pozitif cevabınız için çok teşekkür ederim. Telefonunuzu kullanmaya devam etmeyi düşünüyor musunuz? Batarya değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
10 günde %3 düşmesi bir garip arkadaşlar. Ya yazılımsal bir problem var ya da pilde bir sıkıntı var.
Dediğim gibi, %98 pil sağlığında telefon çok fazla durdu. Sonra 10 günde düştü. Herhalde ondan. Telefonumda hiç oyun oynamadım. Ama çok nadir COD mobile indirdim. Ama pil sağlığı düşüşünü görünce tövbeliyim artık :D .

iPhone servisine götürdüm %80 altına inince ve de 500 kez şarj etme hakkını bitirmeden değişim yapacaklarını söylediler .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı