iPhone XR SIM kartı görmüyor

vudinator

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, iyi günler, bu benim ilk deneyimim olacaktır. Hatalarım varsa eğer affıma sığının.

Yaklaşık 1 hafta önce 3 yıllık, 2. El iPhone XR cihazımı yere düşürdüm ve çokça denemeler sonucunda SIM kartını okumadığını fark ettim. Uğraşlar sonucu bir şey değişmedi ve telefoncuya götürdüm. Telefoncu ise işinden çok anlamayan biriydi, ertesi gün acil yola çıkacağım için başka şansım yoktu. Telefonumu açıp bakmış ve anakartın bozulduğunu söyledi. Ancak bu işlemde aynı zamanda ekranım bozulmuş ve sadece ekrandan ışık geliyordu.

Malum eski telefon olduğu için yeni telefon alıp bu durumu bir avantaja çevirmek istiyorum. Asıl sorum ise: Eski telefonum bu halde iken; yeni alacağım bir IPhone'a, eski bilgileri aktarmak için tamir ettirmeme gerek var mı? Böyle bir durum için başka bir çözüm var mıdır? Her türlü fikre açığım.

Teşekkürler, Saygılar.

Eğer verilerin ICloud'da yedekliyse tamir ettirmene gerek yok. Ama değilse mecburen tamir ettirip iCloud yedeklerini tekrar alıp diğer cihaza taşıman gerekecek.

Eğer verilerin ICloud'da yedekliyse tamir ettirmene gerek yok. Ama değilse mecburen tamir ettirip iCloud yedeklerini tekrar alıp diğer cihaza taşıman gerekecek.
Kendiliğinden yedekleme yapıyor mu acaba ? Hiç yedekleme işlemi yaptığımı hatırlamıyorum çünkü.

Kendiliğinden yedekleme yapıyor mu acaba? Hiç yedekleme işlemi yaptığımı hatırlamıyorum çünkü.

Eğer açtıysan yapar. iCloud ücretsiz olarak 5 GB veri depolar. Eğer ek depolama alanı almadıysan zaten dolmuştur dolayısıyla yedekleme de yapmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…