iPhone XR stoklarda yok

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba ben iPhone XR almak istiyorum ama Teknosa mediamarkt ve benzeri mağazalarda bulamıyorum. Açıkcası internet üzerinden neresi olursa olsun güvenmiyorum teşhir ürün gelmesinden korkuyorum. O kadar para verilecek sonuç olarak uğraşmak bile saçma geliyor bana. Sizce ne yapabilirim? Vatan üzerinde 400 TL gibi bir fark var mağazada buldum. Ama biraz fiyatı piyasadan fazla geldi açıkcası.

Dostum Hepsiburada üzerinden alabilirsin. Geçen S20+ aldım. Hiçbir sıkıntı olmadan geldi. Satıcı Hepsiburada zaten ve Türkiye garantisi mevcut. Güven sorununuz olmasın.

Çok benzeri fiyatlara İPhone 11 satılıyor. Kimse benzer fiyatlara 11 yerine için Xr almayacağı bulundurmuyor stoklarında. İlla Xr olsun derseniz biraz beklemeniz gerekebilir. İlla ki bulunur.

Dostum Hepsiburada üzerinden alabilirsin. Geçen S20+ aldım. Hiçbir sıkıntı olmadan geldi. Satıcı Hepsiburada zaten ve Türkiye garantisi mevcut. Güven sorununuz olmasın.
Hocam Hepsiburada sitesinin kargo süreci bana uzun geliyor açıkcası telefonsuz olduğum için sıkıntı olur birde tatile çıkacağım geçenlerde bir siparişimde Xiaomi tartı almıştım yaklaşık 6 gün kargo süreci oldu yeni kargo muhabbetleri çok saçma olmuş hiç destekçisi olmadım

Çok benzeri fiyatlara iPhone 11 satılıyor. Kimse benzer fiyatlara 11 yerine için XR almayacağı bulundurmuyor stoklarında. İlla XR olsun derseniz biraz beklemeniz gerekebilir. İlla ki bulunur.

Aynen öyle. Sonuna kadar katılıyorum. XR almanızı da önermiyorum. Gerçekten gerek yok. İllaki iPhone olsun istiyorsanız iPhone 11 alabilirsiniz. Daha güncel ve daha güçlü bir telefon.
Hocam Hepsiburada sitesinin kargo süreci bana uzun geliyor açıkcası telefonsuz olduğum için sıkıntı olur bir de tatile çıkacağım geçenlerde bir siparişimde Xiaomi bir tartı almıştım yaklaşık 6 gün kargo süreci oldu yeni kargo muhabbetleri çok saçma olmuş hiç destekçisi olmadım.

Dostum 750 Km'lik mesafeyi 2 günde getirdiler. Bence kargo olarak çok iyiler. Eğer telefon arıyorsan S20+ öneririm. Mükemmel bir telefon.

Çok benzeri fiyatlara iPhone 11 satılıyor. Kimse benzer fiyatlara 11 yerine için XR almayacağı bulundurmuyor stoklarında. İlla XR olsun derseniz biraz beklemeniz gerekebilir. İlla ki bulunur.

Öneriniz için çok teşekkür ederim bütçeme maalesef uymuyor açıkcası saçma gelebilir insana size hak veririm arada 1500 TL fark oynuyor ve arasında çok fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum zaten bütçemde o kadar çıkmıyor ama mantıken düşünürsek 6500 TL veren insan 8000 TL'de gözden çıkarabilir keşke öyle olsa iPhone konusunda çok düşündüm Android tarafında bir telefon almamaya karar verdim geçmişim tümden Android telefonlar ile geçti şu an elimde Xiaomi Note 8 Pro var ama kasmalar oluyor Android tarafında ve bu beni çok rahatsız ediyor.

Hocam Hepsiburada sitesinin kargo süreci bana uzun geliyor açıkcası telefonsuz olduğum için sıkıntı olur birde tatile çıkacağım geçenlerde bir siparişimde Xiaomi tartı almıştım yaklaşık 6 gün kargo süreci oldu yeni kargo muhabbetleri çok saçma olmuş hiç destekçisi olmadım
Satıcı hepsiburada, ürün 24-48 saat içinde mutlaka ulaşır bulunduğunuz ile göre.

Maalesef aralarında fark çok. En basitinden 1 hatta belki 2 yıl daha güncel bir telefon kullanacaksınız. Kamera konusunda da bir o kadar fark var. Bütçeniz belli anlıyorum ancak kesinlikle biraz daha arttırıp 11 almanızı tavsiye ederim. Belki indirim kovalayıp Xr fiyatından daha uyguna bile getirebilirsiniz.

Satıcı Hepsiburada, ürün 24-48 saat içinde mutlaka ulaşır bulunduğunuz ile göre.

Hocam şöyle bir sıkıntı yaşadım ürün bulunduğum şehire geldi ama dağıtıma çıkması 3 gün sürdü maalesefki her zaman sözlerinde düşünüldüğü gibi durmuyorlar bu yüzden işimi şansa bırakmam saçma olur zaten yetişmese tatile gittiğimde evde kimse olmayacak kapıcıya bıraksa desek elindeki alet az bir para değil ve kesinlikle kontrol edilerek alınması gerekiyor.
Maalesef aralarında fark çok. En basitinden 1 hatta belki 2 yıl daha güncel bir telefon kullanacaksınız. Kamera konusunda da bir o kadar fark var. Bütçeniz belli anlıyorum ancak kesinlikle biraz daha arttırıp 11 almanızı tavsiye ederim. Belki indirim kovalayıp XR fiyatından daha uyguna bile getirebilirsiniz.

Şu an bu durumda indirim olacağını düşünmüyorum bir süre yurt dış.

Hocam bir de bu konu hakkında düşünceniz nedir? Satıcı Hepsiburada olmasına rağmen dokunmatik sıkıntılı çıkıyor ve iadesi falan hiçbir şey gerçekleşmiyor.
HEPSİBURADA MAĞDURİYETİ, REDMİ NOTE8

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı