iPhone XR vs Samsung S20 Fe Snapdragon

kh4nnn

Hectopat
Arkadaşlar Samsung A10S telefon kullanıyorum ve acı çekiyorum. Yakın tarihte (1-2 hafta içerisinde) telefonumu değiştireceğim. Şuan kafamda iki seçenek var. Durum derecesi mükemmel olarak geçen yenilenmiş IPhone XR mı almalıyım yoksa sıfır S20 FE mi almalıyım? Yenilenmiş XR için 11.500 TL + 420 TL 20W Apple adaptör almam gerekecek yani toplamda 11.800 TL'ye patlayacak. S20 FE alırsam 0 fiyatı üzerinden direk 11.800 TL ödeyeceğim. Sizce hangisi beni daha memnun eder ve daha uzun süre götürür? Telefonu her anlamda değerlendirebilir misiniz? Öncelik olarak belirgin bir önceliğim yok. Kameralarının da neredeyse eşit olduğunu biliyorum. Siz olsanız hangisini alırıdnız?

Yenilenmiş XR için o fiyat değmez, ekranı HD+ ve ön kamerada 4K kayıt yapamıyor. S20 FE her türlü daha iyi. S20 FE hem arka hem ön kamera da 4K 60 FPS kayıt alabiliyor ve işlemcisi her türlü daha iyi, ekranı zaten karşılaştırmaya gerek yok. Yenilenmiş bir telefona o parayı vermek yerine rahat rahat her türlü daha üstün olan S20 FE alın.

Arkadaşlar Samsung A10s telefon kullanıyorum ve acı çekiyorum. Yakın tarihte (1-2 hafta içerisinde) telefonumu değiştireceğim. Şu an kafamda iki seçenek var. Durum derecesi mükemmel olarak geçen yenilenmiş iPhone XR mı almalıyım yoksa sıfır S20 FE mi almalıyım? Yenilenmiş XR için 11.500 TL + 420 TL 20W Apple adaptör almam gerekecek yani toplamda 11.800 TL'ye patlayacak. S20 FE alırsam 0 fiyatı üzerinden direk 11.800 TL ödeyeceğim. Sizce hangisi beni daha memnun eder ve daha uzun süre götürür? Telefonu her anlamda değerlendirebilir misiniz? Öncelik olarak belirgin bir önceliğim yok. Kameralarının da neredeyse eşit olduğunu biliyorum. Siz olsanız hangisini alırıdnız?

S20 FE almanı tavsiye ederim. XR arkasında elma logosu olmasa kimsenin yüzüne bakmayacağı bir cihaz.

S20 FE Snapdragon alırım şahsen. XR yenilenmiş fiyatı çok fazla.

Hocam S20 FE Snapdragon'un sizce herhangi bir sıkıntısı var mı?
Oyun oynamayan için 3-4 sene idare eder mi?
Şu an mi A3 kullanıyorum(3, 5 yıldır), hiç sıkıntı çıkarmadı hâlâ sorun yaşamadan kullanıyorum, biraz daha büyük ekran gerektiği için F/P cihaz araştırıyorum. Teşekkürler.

Şu an mi A3 kullanıyorum(3, 5 yıldır), hiç sıkıntı çıkarmadı hâlâ sorun yaşamadan kullanıyorum, biraz daha büyük ekran gerektiği için F/P cihaz araştırıyorum. Teşekkürler.
3-4 sene götürecek bir cihaz. Bütçesinin en F/P'si.

Tabii eder.

Pek yok bir ara 4 parmak PUBG oynayanlar için falan sıkıntı oluyordu falan. Önemli görmüyorum.

A33 modeli de normal kullanım için uzun idare eder ama bir S20 FE değil. İkisinin deneyimi farklı. One UI iyi bir arayüz. Ben J7 Pro modelinde One UI kullanıyorum 4 yıla yakın idare etti, çok stabil telefondu. Ekranını kırmasaydım kullanmaya devam ederdim, hala da bende ekranı kırık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı