iPhone XR yakın zamanda indirim gelir mi?

Oyun oynamıyorum ancak Netflix ve Spotify'ı aktif olarak kullanıyor, abartılı olmayacak şekilde indirme de yapıyorum bu platformlarda. 64 GB'ın yeteceğini, en kötü ihtimalle ileride Sandisk vb. markaların iphone-pc flash belleklerinden alırım diye düşünüyorum. Bu konuda ne eklemek istersiniz?

Oyun oynamıyorum ancak Netflix ve Spotify'ı aktif olarak kullanıyor, abartılı olmayacak şekilde indirme de yapıyorum bu platformlarda. 64 GB'ın yeteceğini, en kötü ihtimalle ileride Sandisk vb. markaların iphone-pc flash belleklerinden alırım diye düşünüyorum. Bu konuda ne eklemek istersiniz?
64GB yeter merak etmeyin flash belleğe de gerek olmaz. Sadece çok fotoğraf çekiyor, biriktiriyorsanız fotoğrafları 1-2 yıl sonra bilgisayara atarsınız.

XR gayet iyi bir telefon ama ben şahsen 11 tercih ettim. Bütçe arttırılabiliyorsanız 11'i tavsiye ederim, yok diyorsanız XR 64 GB olan modeli alın çok beklemeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı