iPhone XS 256 GB vs iPhone 11 64 GB

660412

Decipat
Makaleler
1
Elimde iki seçenek var XS açıkçası gözüme güzel geldi ekranı falan ve cihazın küçüklüğü bana bir artı fakat işlemci konusunda biraz şüphelerim var. Aralarında 4 bin TL fark var. Bu farka değer mi depolama alanında da XS daha iyi gibi geldi önceki cihazım 128 GB ve ağzına kadar dolu. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Android önermeyin yıllardır iOS kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde iki seçenek var XS açıkçası gözüme güzel geldi ekranı falan ve cihazın küçüklüğü bana bir artı fakat işlemci konusunda biraz şüphelerim var. Aralarında 4 bin TL fark var. Bu farka değer mi depolama alanında da XS daha iyi gibi geldi önceki cihazım 128 GB ve ağzına kadar dolu. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Android önermeyin yıllardır iOS kullanıyorum.

İkisi arasında iPhone 11 almanı tavsiye ederim. XS in tasarım ve ekran avantajı var iken 11'in işlemci, daha iyi batarya performansı, daha iyi stereo hoparlör, daha fazla güncelleme alma, daha iyi kamera deneyimi gibi ciddi avantajları var.

iPhone 11 64 GB. Alan olarak sıkıntı yaşarsanız iCloud+ alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı