IPhone XS alınır mı?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar,

İstediğim şeyler, güzel kamera, güzel kamera, güzel kamera ve son olarak ani drop, kasma, çökme yaşamama. Oyun falan oynamayacağım. Genelde insta, wp için kullanacağım. Kameraya takma sebebim de yaptığım satışlar ve çektiğim fotoğrafların kaliteli olmasını istemem.

Bu telefon için Steam, valorant, bisiklet ve eski telefonumdan feragat edeceğim. Eskisi kadar ihtiyacımda kalmadı artık onlara. 10 a alabilirim diye düşünüyorum ama 12-14 ten assagida temiz yok. Sizce alınır mı? Kamera, işlemci, sosyal medya optimizasyonu konusunda beni tatmin eder mi? Kullananlar da varsa bir kaç fotoğraf bırakabilirse mutlu olurum.

Merhaba,

İstediğim şeyler, güzel kamera, güzel kamera, güzel kamera ve son olarak ani drop, kasma, çökme yaşamama. Oyun falan oynamayacağım. Genelde Instagram, wp için kullanacağım. Kameraya takma sebebim de yaptığım satışlar ve çektiğim fotoğrafların kaliteli olmasını istemem.

Bu telefon için Steam, Valorant, bisiklet ve eski telefonumdan feragat edeceğim. Eskisi kadar ihtiyacımda kalmadı artık onlara. 10'a alabilirim diye düşünüyorum ama 12-14'ten aşağıda temiz yok. Sizce alınır mı? Kamera, işlemci, sosyal medya optimizasyonu konusunda beni tatmin eder mi? Kullananlar da varsa birkaç fotoğraf bırakabilirse mutlu olurum.

11.5'dan başlıyor sarı sitede temizleri.

XS in batarya performans pek iyi değil onu göz önünde bulundurarak alabilirsin o bütçe için.
O fiyata androidlerde hayır yok. Note 12 pro 5g, a34 falan var. Güzel telefonlar fakat farklılık olsun istiyorum artık. 7 ye bile okeydim xs bence işimi gorur gibi

Geriye parayı bir araya getirmesi kaldı o zaman. Saolasın hocam cevaplar için.
Rica ederim buradaki kontrollere dikkat et.

O fiyata androidlerde hayır yok. Note 12 pro 5g, a34 falan var. Güzel telefonlar fakat farklılık olsun istiyorum artık. 7 ye bile okeydim xs bence işimi gorur gibi
S20 FE SD, XS'i her yonde uzer. Guncelleme destegi Android 13'de kesildi ancak boylesine bir surume yetersiz demek icin 14'te, Android 4'ten, 13'e kadar yapilan iyilestirmelerden & yeniliklerden daha buyuk guncelleme getirmeleri lazim. Gerek yazilim destegi, gerek ekosistem el verisliligi ve gerek kullanici dostu ozellikler bakimindan Android 13'un en az 7-8 yili var. Kisacasi Android mertebesinde guncelleme desteginin kesilmesi cok da sorun teskil etmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00