iPhone XS hücresel veri çalışmıyor

Borozan08

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 2. el aldığım cihaz şu şekilde hücresel verisi çalışmıyor hat algılamıyor ve sorun gözüküyor. Sorun nedendir? Ve nasıl çözülür?

Diğerine yanlış fotoyu koymuşum.

IMG_0339.png

Dosya Ekleri

• IMG_0340.png
    IMG_0340.png
    110,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0341.png
    IMG_0341.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0342.png
    IMG_0342.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
*#06# tuşla ve IMEI'yi kontrol eder misiniz?

Onu yapınca hiçbir şey çıklmıyor. Bu durumda IMEI gitmişte diyemeyiz çünkü ayarlarda duruyor ve IMEI gitse zaten e-SIM de olduğu için hücresel çalışırdı. Hücresel veriden tepki alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Turkcell ise şu anda çoğu kullanıcı sorun yaşıyor diyecektim. Cihazda donanımsal problem olabilir diye düşünüyorum iOS sürümü ile hücreselin alakası olacağını sanmıyorum.

Tamir edilir değil mi? Buradaki telefoncularda tamir yapamıyor bazıları yapamayız deyip veriyor ertesi gün. (arızalı olduğunu bilerek aldım)

Tamir edilir değil mi? Buradaki telefoncularda tamir yapamıyor bazıları yapamayız deyip veriyor ertesi gün. (arızalı olduğunu bilerek aldım)

Uçak modunu açıp kapatmayı deneyin. Ağ ayarlarını sıfırlayın ve tarih saat düzgün mü ayarlı kontrol edin. Tamir edilir fakat her telefoncu yapabilir mi bilmiyorum, yapamayız derlerse farklı ildeki telefonculara kargolayıp tamir ettirebilirsiniz. FPPRO yapar diye düşünüyorum ama ücret diğer telefonculara göre daha yüksek olur.

Uçak modunu açıp kapatmayı deneyin. Ağ ayarlarını sıfırlayın ve tarih saat düzgün mü ayarlı kontrol edin. Tamir edilir fakat her telefoncu yapabilir mi bilmiyorum, yapamayız derlerse farklı ildeki telefonculara kargolayıp tamir ettirebilirsiniz. FPPRO yapar diye düşünüyorum ama ücret diğer telefonculara göre daha yüksek olur.

FPPRO extra ücret almıyoruz diyor. iTunes ile sıfırdan yazılım kursam bir sorun meydana gelir mi? Bir yazıda okudumda şebeke çalışmıyorsa asla sıfırlamayın cihazı diye giriş yapıp açamazsınız diyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı