iPhone XS hücresel veri çalışmıyor

Cihazın basebandı arızalanmış anakart onarım işlemi görmesi lazım.

Araştırdım da büyük ihtimal anten devresi arzıası diyor. Değişimi yapılıyormuş galiba.

Uçak modunu açıp kapatmayı deneyin. Ağ ayarlarını sıfırlayın ve tarih saat düzgün mü ayarlı kontrol edin. Tamir edilir fakat her telefoncu yapabilir mi bilmiyorum, yapamayız derlerse farklı ildeki telefonculara kargolayıp tamir ettirebilirsiniz. FPPRO yapar diye düşünüyorum ama ücret diğer telefonculara göre daha yüksek olur.

Şöyle göstereyim IMEI'ler çıkıyor ve eskiden takılan hatta gözüküyor. Büyük ihtimal tamir olur diye düşünüyorum.

Cihazın basebandı arızalanmış anakart onarım işlemi görmesi lazım.

Ne dersiniz hocam? Uğraşmayım mı yazılımla sıfırlamakla işe yaramaz gibi. Direk FPPRO'ya ya da teknowaye falan mı yollamalıyım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-09 at 18.34.21.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-09 at 18.34.21.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 23
FPPRO extra ücret almıyoruz diyor. iTunes ile sıfırdan yazılım kursam bir sorun meydana gelir mi? Bir yazıda okudumda şebeke çalışmıyorsa asla sıfırlamayın cihazı diye giriş yapıp açamazsınız diyordu.

Hocam az önce bu konu hakkında araştırma yaparken sıfırlama sonrasında da bu hatayı alan kişilerden şikayetler gördüm, bence işi riske atmayın.

Hocam benim işim bu olduğu için bu bilgiyi verdim anten devre arızası nedir bilmiyorum. Cihazda *#06# yaptığınız zaman IMEI ekranı vermiyorsa, şebekeniz ve mobil veriniz kullanım dışı ise cihazın basebandı arızalanmış demektir yine de görmeden bilgi veriyorum başka bir şey de çıkabilir ama %99 ihtimalle arızası baseband. Yazılım atarsanız da cihaz şebeke almadığı mobil veriye bağlanmadığı ve IMEI alamadığı için doğru ilerlemeyecek o yüzden boşuna vakit kaybetmenize de gerek yok.

Merhaba, 2. el aldığım cihaz şu şekilde hücresel verisi çalışmıyor hat algılamıyor ve sorun gözüküyor. Sorun nedendir? Ve nasıl çözülür?

Diğerine yanlış fotoyu koymuşum.

Eki Görüntüle 2465932

Ayarlar>genel>hakkında>modem Firmware veriyor mu cihazın ona bak. Vermiyorsa baseband (veya baseband destekleyici elementler) veriyorsa detaylıca bakılması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı