iPhone XS Max 512 GB vs iPhone 11 128 GB

Dyuvacan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Kısa süre içinde telefon alacağım ve 2 model arasında kararsız kaldım. Bu arada şunu söyleyeyim Android önermezseniz sevinirim çünkü kararım kesin iPhone alacağım. Kafamda ki 2 model ise XS Max'in 512 GB versiyonu ve 128 GB 11. Şu an aktif olarak 128 GB bir telefon kullanıyorum ve alanın 94 GB'ı dolu. Bu yüzden iPhone 11 biraz sıkıntı gibi geliyor. Cevap yazarsanız sevinirim, hala kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha güncel bir telefon almalısın yani iPhone 11 'den yana kullan tercihini. Zaten bir güncelleme sonra artık XS Max güncelleme almayacak.
Depolama işini dert etme bence. iCloud kullanıp devamlı temizlersen sorun olmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba. Kısa süre içinde telefon alacağım ve 2 model arasında kararsız kaldım. Bu arada şunu söyleyeyim Android önermezseniz sevinirim çünkü kararım kesin iPhone alacağım. Kafamda ki 2 model ise XS Max'in 512 GB versiyonu ve 128 GB 11. Şu an aktif olarak 128 GB bir telefon kullanıyorum ve alanın 94 GB'ı dolu. Bu yüzden iPhone 11 biraz sıkıntı gibi geliyor. Cevap yazarsanız sevinirim, hala kararsızım.
XS Max'in ömrü seneye bitiyor. Yani artık güncelleme almayacağı için tavsiye edilmez. Ama bir yandan 128 gb yetmiyor diyorsunuz. O yüzden kararı siz verin. Güncelleme almamak mı yoksa sizin için yetersiz depolama alanı kullanmak mı?

Ben de çok veri saklayan birisiyim. Bilgisayara ve ICloud'a kaydediyorum hep. Telefonu her ay temizliyorum ve verileri başka depolama disklerinde saklıyorum. Hiç uğraştırmıyor sadece ayda 10-15 dakikamı alıyor o kadar. Güncelleme almak çok daha mühim bence. 64 GB iPhone 11 kullanıyorum bu arada. 47 GB dolu şu an.

Güncelleme almamak mı yoksa sizin için yetersiz depolama alanı kullanmak mı?
Hocam iPhone 11'in 256 GB modellerinede baktım ama piyasada hiç bulamadım. Pro ve Pro Max'e de baktım ancak onlarda da 128 GB modeli yok. Bu yüzden XS MAX'e bakmıştım ancak XS'in güncelleme almayacağını bilmiyordum. Bu yüzden en kısa sürede gidip 11'i alacağım. Teşekkürler.

Hocam iPhone 11'in 256 GB modellerinede baktım ama piyasada hiç bulamadım. Pro ve Pro Max'e de baktım ancak onlarda da 128 GB modeli yok. Bu yüzden XS MAX'e bakmıştım ancak XS'in güncelleme almayacağını bilmiyordum. Bu yüzden en kısa sürede gidip 11'i alacağım. Teşekkürler.
Bence de en iyisi depolamayı tasarruflu kullanmak. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

Arkadaşlar merhaba. Kısa süre içinde telefon alacağım ve 2 model arasında kararsız kaldım. Bu arada şunu söyleyeyim Android önermezseniz sevinirim çünkü kararım kesin iPhone alacağım. Kafamda ki 2 model ise XS Max'in 512 GB versiyonu ve 128 GB 11. şu an aktif olarak 128 GB bir telefon kullanıyorum ve alanın 94 GB'ı dolu. Bu yüzden iPhone 11 biraz sıkıntı gibi geliyor. Cevap yazarsanız sevinirim, hala kararsızım.

İkinci el iPhone 11 128 GB almanı tavsiye ederim. Hem daha güncel hem de daha güçlü bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı