iPhone XS Max alınır mı?

XS Max ve Max olan Pro olan modellerin hepsi bir önceki veya sonraki serinin düz modelinden daha üstündür ekran olarak yıllardır. XS Max'in 11'den tek üstün yanı o, geri kalan tüm yanlarda 11'in yanından dahi geçemez ki :D
Bu üslup ile yaklaşmasanız daha iyi olurdu.
 
Arkadaşlar şu an Samsung Galaxy A52 kullanıyorum. Bunu iPhone XS Max ile değiştirmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı olur yoksa A52 kullanmaya devam mı etmeliyim?

Cihazın temiz olduğundan emin ol ve al alınır bence.
 
Konuya gelirsek, A52'den geçerken hissedersiniz hocam o farkı. Ekran benim için önemli diyorsan kesinlikle XS MAX. Ama iPhone 11'de ekran tarafında üzmez ve artı olarak bir üst nesil çip ve geniş açı, gece modu gibi kamera özelliklerine sahip olursunuz.
 
Tavsiye için teşekkürler arkadaşlar . Yarın gidip cihazı inceleyeceğim
 
XS Max ve Max olan Pro olan modellerin hepsi bir önceki veya sonraki serinin düz modelinden daha üstündür ekran olarak yıllardır. XS Max'in 11'den tek üstün yanı O, geri kalan tüm yanlarda 11'in yanından dahi geçemez ki :D

Kendini sigma sanıp ppsine patrick batteman koyup kaldıran Max 13'lük ergen gelip benim pp mi eleştiriyor.😅
 
Telsiz kontrol , hocam durum nedir?
Olmadı hocam adam takas etmek istemedi 12 K para istiyor . Bende 2018 çıkışli bir cihaz için fazla değil mi abi dedim bitti orda. Başka yerlerden bakıyorum .

Olmadı hocam adam takas etmek istemedi 12 K para istiyor . Bende 2018 çıkışli bir cihaz için fazla değil mi abi dedim bitti orda. Başka yerlerden bakıyorum .
Üstüne 2-3K istese taksit maksit bir şekil öderim ama benim telin üstüne 5K para istedi bugün bir telefoncu yani şu anlık duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı