iPhone XS Max dokunmatik şerit halinde çalışmıyor

ufukkk11

Yoctopat
Daha fazla  
Dokunmatik sol tarafı tepki vermiyor. Dün gece bir şey yoktu herhangi bir düşürme vs de olmadı yakın bir zamanda yarım saat önce zor da olsa o kısımdaki harfler basıyordu şimdi hiç basmıyor.
Geçen hafta alt kısımdan kaydırma vs bazen tutukluk yapıyordu pil sağlığı %77'e kadar düşmüştü pil şişti heralde ondan dokunmatik zorlanıyor diye pil değişimi yaptırdım. Değişimden sonra bir haftadır dokunmatikte problem yoktu bu sabaha kadar. Sabah sol kısım zor da olsa 4-5 tıklamada tepki veriyordu şuan not kısmında çizilemeyen kısım hiç tepki vermiyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-08-26 at 10.19.04.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:

Direkt orası ölmüş gibi. Assistive touch açıp oralara gezdirin. Eğer sağ alt köşeye dönüyorsa orası komple ölmüştür. Ekranın orijinal ise cam basma denenebilir. Değilse direkt ekran değişimi gerekir.

Assitive touch açıp denedim şimdi, sol tarafa götürdüm bıraktım sağ alt köşeye dönmedi ama orda kaldı o kısımda çalışmadığı için tekrar dokunamıyorum.
Ekran orjinal daha önce değişim olmadı ama birden gitmesi çok garip herhangi bir darbe düşme vs olmadı. Dün çalışıyordu bugün sabah 4-5 kere de algılayamaya başladı sonradan tamamen işlevselleşti.

Çok sebep olabilir. Sökülmeden görülmez neyin sebep olduğu. O yüzden net bir şey söyleyemem. İlginç bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…