iPhone XS Max vs iPhone 11

cikolotapat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 256 GB XS Max 13.000 TL, 11 ise 13.000 TL fakat 64 GB. XS'e göre güncel, ama hafıza 64 GB. Bütçem sadece bu iki seçeneğe yetiyor. Sizce hangisini almalıyım?

Bir de böyle yolcu beraberi kaydedilen IMEI olarak gözüküyor sorun yaratmaz değil mi 2020 senesinden beri böyle kullanıyormuş. Sorun çıkmamış

Ekran ve kasa kalitesini önemsiyorsan kesinlikle XS Max al ekranı OLED ve kasası paslanmaz çelik iPhone 11 de ekran LCD ve kasa alüminyum.

Bu arada IMEI'yi karala hemen çalınma ihtimali var.

Tek seçenek iPhone değilse Android bakabilirsiniz ama bu ikisinden biriyse XS Max. Ekranının Oled olması bile yeter.

XS Max.

Güncel dediğin bir tek işlemcisi bir tık daha iyi. Büyük ihtimalle aynı zamanda güncelleme kesecekler hatta.

imei sorun olmaz ben olsam iphone 11 alırdım sanırım ekran gayet iyi redmi lcdsi ile bir tutmamak lazım. 256gb kurcaladı biraz ama bilmiyorum telefonda veri saklama alışkanlığın varsa xs te olabilir, daha rahat edersin yani.

Ekran ve kasa kalitesini önemsiyorsan kesinlikle XS Max al ekranı OLED ve kasası paslanmaz çelik iPhone 11 de ekran LCD ve kasa alüminyum.

Bu arada IMEI'yi karala hemen çalınma ihtimali var.

Nasıl düzeltiriz onu.

Nasıl yapacağız onu bilmiyorum ki.

En üstte mesaja git sol alt kısmında üç nokta olması lazım tıkla düzenle yazar ona tıkla fotoğrafın sağ üstünde oluyor galiba çarpı işareti var ona tıkla sonra kaydet yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…