iPhone XS Max vs iPhone 11

Arkadaşlar, 256 GB XS Max 13.000 TL, 11 ise 13.000 TL fakat 64 GB. XS'e göre güncel, ama hafıza 64 GB. Bütçem sadece bu iki seçeneğe yetiyor. Sizce hangisini almalıyım?

Bir de böyle yolcu beraberi kaydedilen IMEI olarak gözüküyor sorun yaratmaz değil mi 2020 senesinden beri böyle kullanıyormuş. Sorun çıkmamış.

Bu postu onaylayan adminin de gözünden kaçmış sanırım iPhone 11 almalısın bence.

Fotoğrafa değil şöyle yapın en üstte konunun ana mesajı var o mesajın sol altında 3 nokta var ona tıklayın düzenle yazacak ondan sonra düzenleye tıklayın sonra da fotoğrafı kaldırın.
Hallettim sağolun

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-25-02-30-47-787_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2024-07-25-02-30-47-787_com.android.chrome~2.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 38
Aslında bende onu istoyorum ama hafızası az biraz da güncel diye istedimde aralarinda 1 güncelleme daha fazla alacak gibi duruyor oda pek bir şey getireceğini sanmıyorum.

iPhone 11 iyidir satarken de daha kolay satarsın. Tek eksi yönü IPS olması diğer rakiplerine göre eksi ama o kadar da dert edilecek bir şey degil.

64gb hafıza şu zamanda sizin hiçbirşeyinize yetmez. Ben oğluma 2 ay önce Xsmax aldım. 512gb . Ekranı ip11 den çok daha iyi. Oyun olarak standoff2 oynuyor hiçbir şekilde kasma yok. Günlük kullanımda size rahatça birkaç sene yeter.

64 GB hafıza şu zamanda sizin hiçbirşeyinize yetmez. Ben oğluma 2 ay önce xsmax aldım. 512 GB. Ekranı IP11'den çok daha iyi. Oyun olarak standoff2 oynuyor hiçbir şekilde kasma yok. Günlük kullanımda size rahatça birkaç sene yeter.

Sanırım onu alacağım ama bu yolcu beraberi kaydedilen IMEI sorun çıkartır mı aldıktan sonra diye düşünüyorum. Şimdi düşünüyorum IP11 de bir güncelleme daha alacak ama ona da benim ihtiyacım fazla olmayacak sanırım sadece pili değişmiş başka değişeni yok yani.

Sanırım onu alacağım ama bu yolcu beraberi kaydedilen IMEI sorun çıkartır mı aldıktan sonra diye düşünüyorum. Şimdi düşünüyorum IP11 de bir güncelleme daha alacak ama ona da benim ihtiyacım fazla olmayacak sanırım sadece pili değişmiş başka değişeni yok yani.

Hocam IMEI problem çıkarmaz eski kayıt ve yüzde 90 iPhone XS Max ve 11 aynı anda güncelleme almayı bırakacaklar. Kısaca XS Max alın daha rahat olursunuz.

IMEI sorun olmaz ben olsam iPhone 11 alırdım sanırım ekran gayet iyi Redmi LCD'si ile bir tutmamak lazım. 256 GB kurcaladı biraz ama bilmiyorum telefonda veri saklama alışkanlığın varsa XS te olabilir, daha rahat edersin yani.

Usta şimdi telefon pasaporta kayıtlı ya alacağım kişinin bu pasaportta sorun olursa ya da cihazın kaydını sildirebilir mi adam ben aldıktan sonra bir şey yapabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı