iPhone XS vs Samsung S20 FE

asaf_asaf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iPhone XS 64 GB kullanıyorum ve IOS'e geçmeden önce tüm telefonların Android idi. Samsung S8'den XS-e geçmiştim. XS'ten memnunum ama işim gereği dosyalarla fazla oynuyor olmak ve sürekli bilgisayara bağlamak, rahat şekilde dosya indirmem gerekiyor. IPhone'daki 64 GB ile dosyaları telefonumda saklayamıyorum da, yer sıkıntısı da var. Arada Samsung S10 denedim birkaç gün ama sevmedim tekrar XS'e ger döndüm. Telefonda oyun oynamıyorum. Sosyal medya ve müzik ağırlıklı kullanıyorum. Sorularım aşağıdaki gibi:

Samsung S20 fe sosyal medya kullanımı nasıl? Misal: İnstagrama video story atınca Android'lerde IPhone'lar kadar güzel çıkmıyor. Videolar bir kalitesiz mi desem, donarak mı desem o şekilde gözüküyor ama iPhone da video storyler çok güzel çıkıyor insatgramda. Bu sorunu çözdüler mi acaba?

Genel olarak video çekimlerinde videonun tazeleme hızını pek beğenmiyordum Samsung'larda. Hareketli bir videoda ufak kompalar, takılmaya benzer şeyler oluyordu. iPhone-da çekilen videolar gayet akıcı oynatılıyor.

Bir de telefonda video çekimleri sırasında stereo ses kaydı özelliği var mı?

Geçmene gerek yok. XS daha uzun ömürlü.
Bir de pil ömrü canımı sıkıyor ya. Psikopat gibi düştü mü diye sık sık bakıyorum :D
iPhone tabi ki daha stabil bir cihaz. Uygulamalar en iyi ios de çalışıyor ama bazı uygulamalar yok ve ya ücretli :( . Eski bi android kullanıyorum yanında ama 2 telefon birlikte kullanılmıyor ya

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı