tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 8 Mayıs 2021 #1 iPhone 6 cihaza sahibim. Demin açmaya çalıştım fakat şifreyi doğru girmeme rağmen yanlış diyor. 15 dakika bekleme süresi verdi 5 dakika kaldı şu an. Daha fazla yanlış girmek istemiyorum parolayı. Touch ID de devre dışı kaldı. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2021
iPhone 6 cihaza sahibim. Demin açmaya çalıştım fakat şifreyi doğru girmeme rağmen yanlış diyor. 15 dakika bekleme süresi verdi 5 dakika kaldı şu an. Daha fazla yanlış girmek istemiyorum parolayı. Touch ID de devre dışı kaldı. Ne yapacağım?
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #2 Bence daha da zorlama bir telefoncudan yardım al. Şuan için en akla gelir yöntem bu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #3 Hocam ilk önce Power tuşuna sonra orta tuşuna aynı anda basıp iPhone logosu gelene kadar basmayı deneyin.
Hocam ilk önce Power tuşuna sonra orta tuşuna aynı anda basıp iPhone logosu gelene kadar basmayı deneyin.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.469 Makaleler 12 Çözümler 3 8 Mayıs 2021 #4 Apple desteğe başvurabilirsiniz.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ikisi de oluyor. Denedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ikisi de oluyor. Denedim.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 8 Mayıs 2021 #6 İnternet bağlantısı var mı?
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 8 Mayıs 2021 #7 boragoktug dedi: Bence daha da zorlama bir telefoncudan yardım al. Şuan için en akla gelir yöntem bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl alayım hocam. 1 hafta var kapanmanın bitmesine. Lodge dedi: İnternet bağlantısı var mı? Genişletmek için tıkla... Var mesaj geliyor sürekli. Lasty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ikisi de oluyor. Denedim. Genişletmek için tıkla... Telefonda sıfırlanma, verilerde bir kayıp veya icloud, itunes vb. hesaplara zarar gelir mi ? MükreminT dedi: Hocam ilk önce Power tuşuna sonra orta tuşuna aynı anda basıp iPhone logosu gelene kadar basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Bekleme süresi 0landı tekrar 15 dakika bekleyeceğim. Çok teşekkürler.
boragoktug dedi: Bence daha da zorlama bir telefoncudan yardım al. Şuan için en akla gelir yöntem bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl alayım hocam. 1 hafta var kapanmanın bitmesine. Lodge dedi: İnternet bağlantısı var mı? Genişletmek için tıkla... Var mesaj geliyor sürekli. Lasty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ikisi de oluyor. Denedim. Genişletmek için tıkla... Telefonda sıfırlanma, verilerde bir kayıp veya icloud, itunes vb. hesaplara zarar gelir mi ? MükreminT dedi: Hocam ilk önce Power tuşuna sonra orta tuşuna aynı anda basıp iPhone logosu gelene kadar basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Bekleme süresi 0landı tekrar 15 dakika bekleyeceğim. Çok teşekkürler.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #8 tanerizm dedi: Telefonda sıfırlanma, verilerde bir kayıp veya iCloud, iTunes vb. hesaplara zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Siri'de oluşan bir açık diyelim. hiçbir bilginize zarar gelmiyor. Fakat telefonun internete bağlı olması gerek.
tanerizm dedi: Telefonda sıfırlanma, verilerde bir kayıp veya iCloud, iTunes vb. hesaplara zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Siri'de oluşan bir açık diyelim. hiçbir bilginize zarar gelmiyor. Fakat telefonun internete bağlı olması gerek.
Demir95 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 331 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #9 Hocam sizden SIM kartı şifresini istiyor olabilir. Önceden aynı durumu ben yaşamıştım.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Mayıs 2021 #10 Demir95 dedi: Hocam sizden SIM kartı şifresini istiyor olabilir. Önceden aynı durumu ben yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Belli bir sayıdan sonra yanlış girince hattı kapaniyor geçmiş olsun o zaman.
Demir95 dedi: Hocam sizden SIM kartı şifresini istiyor olabilir. Önceden aynı durumu ben yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Belli bir sayıdan sonra yanlış girince hattı kapaniyor geçmiş olsun o zaman.