iPhone yerine kompakt kamera alınır mı?

eleutherios75

Hectopat
Merhaba kompakt bir kamera almak istiyorum. IPhone'lar çok pahalı olmasa iPhone alırdım da tüm paramı IPhone'a vermek istemiyorum. Dün arkadaş Casio kamera getirmişdi hem güzel çekiyordu hem de retro hava katıyordu güzel oluyordu birkaç fotoğraf atarım. Şimdi aradığım şey Sony ZV1 gibi kompakt bir kaliteli kamera ama ZV1 vlog odaklı cihaz video çekmek pek önemli değil esas fotoğraf için kullanmak istiyorum.
Benim bulduğum Sony dsc W830 ama eski bir cihaz.

Dosya Ekleri

• IMG_20221216_164653_822.jpg
    IMG_20221216_164653_822.jpg
    236,4 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG_20221216_164754_441.jpg
    IMG_20221216_164754_441.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf makinesi adı üstünde fotoğraf için üretilmiş cihazlardır. Eğer amacınız fotoğrafçılık ya da çektiğiniz fotoğraflardan zevk almak ise kesinlikle fotoğraf makinesi almalısınız. Köprü model dediğimiz lensi değişmeyen ama DSLR havasında olan makineler işinizi görecektir.

Fotoğraf makinesi adı üstünde fotoğraf için üretilmiş cihazlardır. Eğer amacınız fotoğrafçılık ya da çektiğiniz fotoğraflardan zevk almak ise kesinlikle fotoğraf makinesi almalısınız. Köprü model dediğimiz lensi değişmeyen ama DSLR havasında olan makineler işinizi görecektir.
Önere bilir misiniz bir kaç model

Dediğiniz fiyata en mantıklısı Kodak PixPro AstroZoom makineler görünüyor. Kodak zaten bu işi yapan marka. Yorumlarını inceleyin. Kafanıza yatarsa değerlendirebilirsiniz.

İkinci el için de yine köprü model olmak kaydıyla Canon, Nikon markalarına da bakabilirsiniz.

Dediğiniz fiyata en mantıklısı Kodak PixPro AstroZoom makineler görünüyor. Kodak zaten bu işi yapan marka. Yorumlarını inceleyin. Kafanıza yatarsa değerlendirebilirsiniz.

İkinci el için de yine köprü model olmak kaydıyla Canon, Nikon markalarına da bakabilirsiniz.
Hocam ben kompakt bu tarz bahsediyodum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-12-17-15-22-47-970_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-17-15-22-47-970_com.android.chrome.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 144
Sony, Canon ve Nikon markalarına yoğunlaşın. Yorumlardan ve incelemelerden yola çıkarak satın almanızı tavsiye ederim. Bir sürü model vs. var deneyimleyen birisi olmadığımdan ve kompakt makineler alanım dışı olduğundan tam olarak size şunu alın diyemem. Acele etmeyin. Güzelce araştırın. Kafanıza yatanı da satın alın.

Sony, Canon ve Nikon markalarına yoğunlaşın. Yorumlardan ve incelemelerden yola çıkarak satın almanızı tavsiye ederim. Bir sürü model vs. var deneyimleyen birisi olmadığımdan ve kompakt makineler alanım dışı olduğundan tam olarak size şunu alın diyemem. Acele etmeyin. Güzelce araştırın. Kafanıza yatanı da satın alın.
Sony dsc w830 alınır mı? 2 bin tl ye görmüşdüm 2 ci el

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı