iPhone yurt dışı cihaz alınır mı?

SZREX

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Türkiye'den yurt dışı cihaz iPhone 14 Pro alacağım. Hat kendi üstüme telefonu da satmayı düşünmüyorum. Süresi bittikten sonra da Gürcistan'a gir çık yapacağım. Bu konular harici bazı sorularım var;
1-Cihazın hangi ülke cihazı olduğu önemli mi?
2-Şebeke hatası gibi yorumlar gördüm bu neden olabilir veya çözümü nedir?
3-Kamera, akıcılık vs. herhangi bir dezavantajı veya eksikliği mevcut mu? Yoksa direkt global bir cihaz mıdır?
4-Dikkat etmem gereken farklı bir şey var mı?
Teşekkürler.

Herkese merhaba, Türkiye'den yurt dışı cihaz iPhone 14 Pro alacağım. Hat kendi üstüme telefonu da satmayı düşünmüyorum. Süresi bittikten sonra da Gürcistan'a gir çık yapacağım. Bu konular harici bazı sorularım var;
1-Cihazın hangi ülke cihazı olduğu önemli mi?
2-Şebeke hatası gibi yorumlar gördüm bu neden olabilir veya çözümü nedir?
3-Kamera, akıcılık vs. herhangi bir dezavantajı veya eksikliği mevcut mu? Yoksa direkt global bir cihaz mıdır?
4-Dikkat etmem gereken farklı bir şey var mı?
Teşekkürler.
1-Hayır
2-Sebebi üstüne kayıt ettiren kişi dışında kişilerin hat takmaya çalışması.
3-Hayır.
4-Garanti dışında sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ben olsam yurtdışı almazdım ama.

1-cihazın hangi ülke cihazı olduğu önemli mi?
2-şebeke hatası gibi yorumlar gördüm bu neden olabilir veya çözümü nedir?
3-kamera, akıcılık vs. herhangi bir dezavantajı veya eksikliği mevcut mu? Yoksa direkt global bir cihaz mıdır?
4-dikkat etmem gereken farklı bir şey var mı?
Teşekkürler.

1-cihazın Amerika modeli olması lazım. Amerika modeli dışında hangi ülkenin modeli olursa olsun troy ve gürgençler gibi servisler bakmıyor. Sadece Amerika modellerinde 1 yıl garanti var. 2-şebeke hatası yurt dışı bazı modellerde olabiliyor 3-kamera, akıcılık olarak bir fark yok. 4-aldığın cihazı 6K e pasaport kaydı yaptırman lazım. 8 ay içinde yaptırmazsan cihaz kapanır. Pasaport kaydından sonra cihazı 3yıl kimseye satamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı