Yurt dışı iPhone alınır mı?

zKaranfily0

Kilopat
Makaleler
2
Şu an elimde iPhone 7 var bütçem az iPhone 13 veya 12 Pro düşünüyorum ama yurt dışı, forumda gördüğüme göre ikinci bir IPhone'dan iCloud ile arama SMS ve mobil veri yönlendirmesi yapılıyormuş. 8 ay normal kullanıp 4 ay idare etmek mantıklı mı sizce?

Şu an elimde iPhone 7 var bütçem az iPhone 13 veya 12 Pro düşünüyorum ama yurt dışı, forumda gördüğüme göre ikinci bir IPhone'dan iCloud ile arama SMS ve mobil veri yönlendirmesi yapılıyormuş. 8 ay normal kullanıp 4 ay idare etmek mantıklı mı sizce?
Evet mantıklı ancak alacaksan değecek bir model al minimum 13 Pro al.

Oyun oynuyorsan oyun için alacaksan al. 7 ile aramaları mesajları yaparsın 13 ile oynarsın.

Benımde ılk ıphoneum yurt dısıydı bazen cok sıkıntı olabılıyor 4 aylık surede sıkıntı cekebılıyorsun senın ıphonenun yokmuydu gıbı sorular falan bunlar senın ıcın sıkıntı degılse alman gayet mantıklı

Telefonu profesyonel sosyal medya kullanımı için falan almıyorsanız tamamen gündelik kullanımsa 2 tane iPhone taşımak kadar sefil bir durum yok bence. Giderim düzgününden ikinci el ya da değil bir Android çekerim ama paramla rezil olmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı