iPhone5'i satıp Galaxy S4 almak aptallık mı olur?

LG G2'nin de plastik olduğunu 3 yaşında çocuk bilir.

Ne münasebet ? Samsung en iyi android cihaz üreten firmadır.
LG'deki plastik çok daha kaliteli, eline aldığında hissediyorsun zaten.
Ayrıca cihazın ön kısmı tamamen ekrandan meydana geliyor, plastiği görmüyorsun bile, yalnızca arka kısmında kaliteli plastik kullanılmış.
Ve tekrar söylüyorum Samsung'dan çok daha kaliteli bir plastik, ben plastiğim diye bağırmayan bir plastik.
Samsung gibi ben plastiğim diye bağırmıyor, emin olabilirsin :)

Asıl konuya gelecek olursak şu saate 5S'i satıp S4 alan adama cidden gülerler. S4 alan adama da gülerler.
Alacaksan da LG G2 32GB alacaksın bu saatten sonra. Şarj ve ekran konusunda ağzını açık bırakacaktır.

Yinede ben G2 almak için 5S telefonumu satmazdım, 5S de gayet iyi bir telefon. Ben illa değiştireceğim diyorsan da G3'e veya Z2'ye geç, veya M8'e falan geç havan olsun, tak kulaklığını müzik falan dinle derim.

LG'deki plastik çok daha kaliteli, eline aldığında hissediyorsun zaten.
Ayrıca cihazın ön kısmı tamamen ekrandan meydana geliyor, plastiği görmüyorsun bile, yalnızca arka kısmında kaliteli plastik kullanılmış.
Ve tekrar söylüyorum Samsung'dan çok daha kaliteli bir plastik, ben plastiğim diye bağırmayan bir plastik.
Samsung gibi ben plastiğim diye bağırmıyor, emin olabilirsin :)

Asıl konuya gelecek olursak şu saate 5S'i satıp S4 alan adama cidden gülerler. S4 alan adama da gülerler.
Alacaksan da LG G2 32GB alacaksın bu saatten sonra. Şarj ve ekran konusunda ağzını açık bırakacaktır.

Yinede ben G2 almak için 5S telefonumu satmazdım, 5S de gayet iyi bir telefon. Ben illa değiştireceğim diyorsan da G3'e veya Z2'ye geç, veya M8'e falan geç havan olsun, tak kulaklığını müzik falan dinle derim.
5s değil 5 ile note 3 alıcam. S4'ten vazgeçtim.

Ya ben yinede o fiyata Xperia Z2 öneririm. Şarj-performans dengesi çok iyi tutturulmuş bir telefon. Batarya konusunu bu kadar göz ardı etme derim.
Şarjım bitecek korkusu yaşamamak çok büyük bir nimettir.
Yinede NOTE3 de kesinlikle tercih edilebilecek bir telefon, şarjı da iyi sayılır.
Sadece kullanım tarzına uygun mu bunu sorgula. Ekran boyutları falan taşıyabileceğin, kullanabileceğin büyüklükte mi buna bak.

Bende sadece arayüzü için Samsung'ta inatçıyım :d @vahitceylan Samsung'u 2-3 yıl sonra değerinden çok aşağıda satarsın demişsin kardeşim. iPhone'da öyle değil mi? Bir iPhone 2-3 yıl geçtikten sonra değerinin çok altında satılmıyor mu? Bu tüm telefonlar için geçerlidir bence. @yasingunaydin Samsung dışında sağlam android cihaza denk gelmedim ben. @Berkant Ayhan Karabudak Benimde çevremde s3 s4 note 2 gibi telefon kullanan tanıdıklarım var. Onların hiçbirinde kasma yaşanmıyor. Birazda kullanımla alakalı sanırım.
Yok üstadım öyle değil işte bir iphonenin piyasası samsung gibi kötü değil güzel fiyatlara satabiliyorsun. Örnek olarak yiğenim İphone 5s Gold telefonunu 1.900 tl ye satmıştı, ve bir arkadaşım ise hat karşılığı almış olduğu Samsung Galaxy S5 daha jilatininde açılmamış kutu telefonunu 1600 tl ye satamamıştı. İki telefonunda fiyatı aynı aradaki tek fark yiğenim telefonunu ikinci el aylarca kullanıp satmış olması, arkadaşımın ise açılmamış kutusundaki telefonunu satamamış olmasıdır...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı