iPhone5'i satıp Galaxy S4 almak aptallık mı olur?

Evet aptallık olur sonuna kadar Android derim fakat iPhone 5S'in leğen plastiğininden iyi olduğunu 3 yaşında çocuk bilir

Her Android kasar mı? Elinize bir Nexus 5 aldınız mı? Veya One M7? Bi arkadaşımın abisinde var M7, kastığını görmedim ben, Sense arayüzü gayet stabil. Nexus 5 Desen kasması imkansız, Sosyal'de @Waltz kullanıyordu Nexus 5 hatırladığım kadarıyla, oda telefonu hakkında yorum yaparsa sevinirim.

Nexus 5'e laf söylemedim. Android çok ram yer, uygulamalar ve arayüz yüzünden kalan ram yetmez kasmalar meydana gelir. Nexus 5'te arayüzden ram pek yenmiyor.

Nexus 5'e laf söylemedim. Android çok ram yer, uygulamalar ve arayüz yüzünden kalan ram yetmez kasmalar meydana gelir. Nexus 5'te arayüzden ram pek yenmiyor.
Her Android dediniz, Nexus 5'de Android. Ve Android'in RAM yemesi kötü değil, iyi birşeydir. Samsungun Lanet TouchWiz'i arayüzler içinde en kasıntısıdır.

Touchwiz kötü ? Ne iyi peki söylermisin ? Sırf touchwiz için Samsung alıyorum Kasma falan umrumda değil her android telefon kasar.
Bende sadece arayüzü için Samsung'ta inatçıyım :d @vahitceylan Samsung'u 2-3 yıl sonra değerinden çok aşağıda satarsın demişsin kardeşim. iPhone'da öyle değil mi? Bir iPhone 2-3 yıl geçtikten sonra değerinin çok altında satılmıyor mu? Bu tüm telefonlar için geçerlidir bence. @yasingunaydin Samsung dışında sağlam android cihaza denk gelmedim ben. @Berkant Ayhan Karabudak Benimde çevremde s3 s4 note 2 gibi telefon kullanan tanıdıklarım var. Onların hiçbirinde kasma yaşanmıyor. Birazda kullanımla alakalı sanırım.

Tabii kullanımda çok önemli, şimdi ben S3 Mini'me "kıliyın mastır" kursam, antivirüs kursam, saçma batarya ömrü uzatıcı uygulamalar kursam kasar tabi. Ben ROM'cuyum, TouchWiz'in görünüm güzel doğru, ama kasıntı biraz kendisi. Samsung Alıp, ROM atmak tercihimdir, benim için garantinin hiçbir önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…