LG G2'nin de plastik olduğunu 3 yaşında çocuk bilir.Evet aptallık olur sonuna kadar Android derim fakat iPhone 5S'in leğen plastiğininden iyi olduğunu 3 yaşında çocuk bilir![]()
Ne münasebet ? Samsung en iyi android cihaz üreten firmadır.Samsung'a geçiş yapma. Başka ne alıyorsan al ,Samsung alma.
Touchwiz kötü ? Ne iyi peki söylermisin ? Sırf touchwiz için Samsung alıyorumSamsungun arayüzü sorunlu, yoksa cihazlar iyi.![]()
Nexus 5'e laf söylemedim. Android çok ram yer, uygulamalar ve arayüz yüzünden kalan ram yetmez kasmalar meydana gelir. Nexus 5'te arayüzden ram pek yenmiyor.Her Android kasar mı? Elinize bir Nexus 5 aldınız mı? Veya One M7? Bi arkadaşımın abisinde var M7, kastığını görmedim ben, Sense arayüzü gayet stabil. Nexus 5 Desen kasması imkansız, Sosyal'de @Waltz kullanıyordu Nexus 5 hatırladığım kadarıyla, oda telefonu hakkında yorum yaparsa sevinirim.![]()
Her Android dediniz, Nexus 5'de Android.Nexus 5'e laf söylemedim. Android çok ram yer, uygulamalar ve arayüz yüzünden kalan ram yetmez kasmalar meydana gelir. Nexus 5'te arayüzden ram pek yenmiyor.
Bende sadece arayüzü için Samsung'ta inatçıyım :d @vahitceylan Samsung'u 2-3 yıl sonra değerinden çok aşağıda satarsın demişsin kardeşim. iPhone'da öyle değil mi? Bir iPhone 2-3 yıl geçtikten sonra değerinin çok altında satılmıyor mu? Bu tüm telefonlar için geçerlidir bence. @yasingunaydin Samsung dışında sağlam android cihaza denk gelmedim ben. @Berkant Ayhan Karabudak Benimde çevremde s3 s4 note 2 gibi telefon kullanan tanıdıklarım var. Onların hiçbirinde kasma yaşanmıyor. Birazda kullanımla alakalı sanırım.Touchwiz kötü ? Ne iyi peki söylermisin ? Sırf touchwiz için Samsung alıyorumKasma falan umrumda değil her android telefon kasar.
Bende sadece arayüzü için Samsung'ta inatçıyım :d @vahitceylan Samsung'u 2-3 yıl sonra değerinden çok aşağıda satarsın demişsin kardeşim. iPhone'da öyle değil mi? Bir iPhone 2-3 yıl geçtikten sonra değerinin çok altında satılmıyor mu? Bu tüm telefonlar için geçerlidir bence. @yasingunaydin Samsung dışında sağlam android cihaza denk gelmedim ben. @Berkant Ayhan Karabudak Benimde çevremde s3 s4 note 2 gibi telefon kullanan tanıdıklarım var. Onların hiçbirinde kasma yaşanmıyor. Birazda kullanımla alakalı sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.