Alışırsın kolayca, sonrasında androide dönersen zorlanırsın ama.Şimdiye kadar hep Android kullandım ve bir iPhone'a geçmek nasıl olur sever miyim bilmiyorum. Eski bir model mesela iPhone 6 gibi bir telefon alıp denemeli miyim? Ya da ne önerirsiniz?
Dostum iphone 6 şuan alınabilir bir telefon değil gerek bataryası gerek preformansı nedeniyle bence alınamaz.Orta segment bir android daha iyi olurŞimdiye kadar hep Android kullandım ve bir iPhone'a geçmek nasıl olur sever miyim bilmiyorum. Eski bir model mesela iPhone 6 gibi bir telefon alıp denemeli miyim? Ya da ne önerirsiniz?
Dostum iPhone 6 şu an alınabilir bir telefon değil gerek bataryası gerek preformansı nedeniyle bence alınamaz. Orta segment bir Android daha iyi olur
Şimdiye kadar hep Android kullandım ve bir IPhone'a geçmek nasıl olur sever miyim bilmiyorum. Eski bir model mesela iPhone 6 gibi bir telefon alıp denemeli miyim? Ya da ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.