iPhone'a alışır mıyım?

ömer ince

Kilopat
Şimdiye kadar hep Android kullandım ve bir iPhone'a geçmek nasıl olur sever miyim bilmiyorum. Eski bir model mesela iPhone 6 gibi bir telefon alıp denemeli miyim? Ya da ne önerirsiniz?

Şimdiye kadar hep Android kullandım ve bir iPhone'a geçmek nasıl olur sever miyim bilmiyorum. Eski bir model mesela iPhone 6 gibi bir telefon alıp denemeli miyim? Ya da ne önerirsiniz?
Alışırsın kolayca, sonrasında androide dönersen zorlanırsın ama. :) iPhone'dan androide geçince ben bir süre İOS Launcher kullanmıştım alışamadığım için.

Dostum iphone 6 şuan alınabilir bir telefon değil gerek bataryası gerek preformansı nedeniyle bence alınamaz.Orta segment bir android daha iyi olur

İkisini de kullandım şu an IOS kullanıyorum. Ancak IP6S'ten altını önermiyorum. Jailbreak ile çok fazla özelleştirme ve yeni özellikler elde edebiliyorsun tabi kullanıp kullanmamak kişiden kişiye değişebilir. Küçüklüğünüz telgrafla geçmediği sürece yani bir boomer olmadığınız sürece her şeye alışırsınız. Çok zor bir şey değil.

Dostum iPhone 6 şu an alınabilir bir telefon değil gerek bataryası gerek preformansı nedeniyle bence alınamaz. Orta segment bir Android daha iyi olur

Alışabilmek için zaten iPhone 6 alınır mı diye sormuş.

Şimdiye kadar hep Android kullandım ve bir IPhone'a geçmek nasıl olur sever miyim bilmiyorum. Eski bir model mesela iPhone 6 gibi bir telefon alıp denemeli miyim? Ya da ne önerirsiniz?

iPhone 8 ve üstü cihaz alabilirsin ama eylül'den sonra onlarda güncelleme almayacak.
Android IOS'dan zordur Android'den IOS'a geçenlerin yaşadığı problem genelde geri tuşu ve arama ile ilgili oluyor bir hafta sonra alışıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı