iPhone'a alışır mıyım?

Şimdiye kadar hep Android kullandım ve bir IPhone'a geçmek nasıl olur sever miyim bilmiyorum. Eski bir model mesela iPhone 6 gibi bir telefon alıp denemeli miyim? Ya da ne önerirsiniz?

Genel olarak 6 fiyatına 6S falan bulunuyor. 6S alabilirsin direkt. Siri'ye alışırsan çoğu şeyi Siri ile halledersin zaten.

iPhone 8 ve üstü cihaz alabilirsin ama eylül'den sonra onlarda güncelleme almayacak.
Onemli olan uygulama desteği.

iPhone 8 ve üstü cihaz alabilirsin ama eylül'den sonra onlarda güncelleme almayacak.
Android IOS'dan zordur Android'den IOS'a geçenlerin yaşadığı problem genelde geri tuşu ve arama ile ilgili oluyor bir hafta sonra alışıyorlar.

iPhone SE 2. nesil düşünebilir, halen güncelleme alıyor ve birkaç sene daha güncelleme alacağını düşünüyorum. Ben kendime 2. el aldım, TR cihazları 6000 TL ve üzeri fiyatlara bulunabiliyor. Sıfır almayı düşünürsen SE 2. nesil önermem, yenilenmiş alabilirsin belki.

Genel olarak 6 fiyatına 6S falan bulunuyor. 6S alabilirsin direkt. Siri'ye alışırsan çoğu şeyi Siri ile halledersin zaten.

Pil ömrü güncelleme almayan cihazlarda daha az şu an 6S kullanıyorum hiç kullanmasam 5 saat günlük kullanımda 2, 3-3 saat pil ömrü var 1 sene sonra WhatsApp gibi basit uygulamalar çalışamayacak ileriki 2 senede şu anki iPhone 5 gibi olacaktır.

7 Plus'ta alınabilir, güncelleme almıyor ancak uygulama desteği bir süre daha var, ayrıca hem büyük ekran avantajı var hem de IOS'a alışma süreci için (tahmini 2-4 hafta bence) iyi bir cihaz.

Pil ömrü güncelleme almayan cihazlarda daha az şu an 6S kullanıyorum hiç kullanmasam 5 saat günlük kullanımda 2, 3-3 saat pil ömrü var 1 sene sonra WhatsApp gibi basit uygulamalar çalışamayacak ileriki 2 senede şu anki iPhone 5 gibi olacaktır.
Telefona alışmak için aliyor, uzun ömürlü cihaz olarak değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı