iPhone'a baskılı kılıf alınır mı?

Yer
Tardis
Daha fazla  
Merhaba. İstediğim tarzda kılıf bulamadığım için ya şeffaf ya da baskılı kılıf almayı düşünüyorum fakat kalitesi ve aşınabilirliğinden şüpheleniyorum. Kalitesini beğendiğiniz baskı yapan bir yer var mı yoksa şeffaf kılıf mı önerirsiniz?

Zebra caseten iP 15 plus şeffaf magsafeli kılıf aldım. 3 ay oldu ilk defa bir şeffaf kılıfım sararmadı. Hala üstünde kullanıyorum. İnce ve sert plastik. Ben memnunum tavsiye ederim.

Merhaba. İstediğim tarzda kılıf bulamadığım için ya şeffaf ya da baskılı kılıf almayı düşünüyorum fakat kalitesi ve aşınabilirliğinden şüpheleniyorum. Kalitesini beğendiğiniz baskı yapan bir yer var mı yoksa şeffaf kılıf mı önerirsiniz?
Wlons kapak şeffaf kılıf alabilirsin. Cihazı aldığımdan beri kullanıyorum, bir sararma vs görmedim. Sadece çiziliyor o da şeffaf kılıflarda normal, kılıf çıkarılıp bakılmadığı sürece de belli olmuyor.

Seffaf kilif onermem. Yakin iki tanidigimda Spigen seffaf kilif kullaniyorlar, bir tanesininki baya sarardi ama digerininki cok az belli oluyor, bu sararma durumu kullaniminizla alakali, eger evde duran birisiyseniz telefon cok cebinize gir cik vs yapmiyorsa sansinizi deneyebilirsiniz. Ama sararmayan seffaf kilif gormedim acik konusmak gerekirse, ortalama 6 aydan sonra sararmaya basliyorlar.

Seffaf kilif onermem. Yakin iki tanidigimda Spigen seffaf kilif kullaniyorlar, bir tanesininki baya sarardi ama digerininki cok az belli oluyor, bu sararma durumu kullaniminizla alakali, eger evde duran birisiyseniz telefon cok cebinize gir cik vs yapmiyorsa sansinizi deneyebilirsiniz. Ama sararmayan seffaf kilif gormedim acik konusmak gerekirse, ortalama 6 aydan sonra sararmaya basliyorlar.
Silikon şeffaf alırsan sararır, kaliteli mika malzeme alırsan sararmaz.

Mika kiliflarin darbe korumalari silikon kiliflara gore daha kotu, açıkçası pahali bir iPhone cihaza takilinca cihaz bir anda kalitesiz duruyor. Ama arkadasin sorusuna gelince haklisiniz.

Darbe koruması çok önemli değil, daha çok çizilmelerden korumak için alacağım. Sanırım kimse baskı kılıf önermiyor, cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ❤️.

Baskı kılıftan ziyade cihazı koruyan kılıflar çok daha faydalı sanırım kılıfın maksadı o gibi geliyor bana?

Baskı kılıftan ziyade cihazı koruyan kılıflar çok daha faydalı sanırım kılıfın maksadı o gibi geliyor bana?

Benim için kılcal çizgileri engellemesi yeterli oluyor hocam, çok telefon düşüren biri değilim. Hem zaten baskılı olup da koruma konusunda da başarılı kılıflar var da beğendiğim tarzda baskı bulamadığım için şeffafa yöneldim.

Mika kiliflarin darbe korumalari silikon kiliflara gore daha kotu, acikcasi pahali bir iPhone cihaza takilinca cihaz bir anda kalitesiz duruyor. Ama arkadasin sorusuna gelince haklisiniz.
Silikonlara göre evet kötü ama yani kılıftan ne beklediğinde önemli biraz. Benim telefonum kılıf üstündeyken kötü bir şekilde düştü, sadece kılıfın üstünde belli bile olmayan ufak çizik oldu. Onun harici taş gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı