CS2 için 100 dolara bıçak tavsiyesi

Cızım

Hectopat
Daha fazla  
2 yıldır biriktirdiğim kasalardan 65$ para birikti, hazır bıçak fiyatları da yarı yatıya düşmüşken bir bıçak almayı düşünüyorum. En fazla bütçem 100$, az aşınmış kancalı bıçak almayı düşünüyorum fiyatı 98$, farklı bir öneriniz varsa açığım.

2 yıldır biriktirdiğim kasalardan 65$ para birikti, hazır bıçak fiyatları da yarı yatıya düşmüşken bir bıçak almayı düşünüyorum. En fazla bütçem 100$, az aşınmış kancalı bıçak almayı düşünüyorum fiyatı 98$, farklı bir öneriniz varsa açığım.

Steam üzerinden mi alacaksın yoksa site kullanır mısın?

Hocam klasik bıçak bence çok kötü. Oldlar tarafından piyasada tutuluyor, başka hiçbir artısı yok o bıçağın.

Tipi çok iyi değil ama animasyonları güzel. Çekiş animasyonu iyi, nadir inceleme animasyonu güzel, durduk yere olan eline vurma animasyonu da güzel ve diğer bıçaklarda olmamasından ötürü seviyorum ben. Bu bütçede Huntsman, nomad ya da klasik bıçak alırım diğerleri çok kötü.

Nomad ya da klasik bıçak olabilir.
Avcı bıçağı, kancalı bıçak veya bowie bıçağı düşünüyorum, karambit ve kelebeği fiyatları dolayısıyla ayrı tutarak kalan bıçaklar arasında bu üçü harici diğerlerini pek beğenmiyorum

Steam üzerinden mi alacaksın yoksa site kullanır mısın?
Steam üzerinden alacağım, bowie bıçağı, avcı bıçağı ve kancalı bıçaktan birini düşünüyorum. Karambit/kelebeği hariç tutarsak bu üçü dışındaki bıçakları pek beğenmiyorum

Avcı bıçağı, kancalı bıçak veya bowie bıçağı düşünüyorum, karambit ve kelebeği fiyatları dolayısıyla ayrı tutarak kalan bıçaklar arasında bu üçü harici diğerlerini pek beğenmiyorum.

Steam üzerinden alacağım, bowie bıçağı, avcı bıçağı ve kancalı bıçaktan birini düşünüyorum. Karambit/kelebeği hariç tutarsak bu üçü dışındaki bıçakları pek beğenmiyorum.

Navaja ultraviolet veya gut knife bring walter olabilir Survival knife olarak da birkaç alternatif var.

Avcı bıçağı, kancalı bıçak veya bowie bıçağı düşünüyorum, karambit ve kelebeği fiyatları dolayısıyla ayrı tutarak kalan bıçaklar arasında bu üçü harici diğerlerini pek beğenmiyorum.

Steam üzerinden alacağım, bowie bıçağı, avcı bıçağı ve kancalı bıçaktan birini düşünüyorum. Karambit/kelebeği hariç tutarsak bu üçü dışındaki bıçakları pek beğenmiyorum.

Bowie ve kancalı bıçak bence çok kötü, kancalı bıçağın bazı skinleri güzel ama genel olarak kendisi kötü sapı ve bıçağın şeklinden ötürü. Bowie'de çok büyük ve inceleme animasyonu kötü. Aralarından en iyisi avcı bıçağı. Şahsen navaja, gölge hançerler, hayatta kalma bıçağı, bowie ile oynayacağıma default bıçakla oynarım daha iyi, çünkü bunlara hem para veriyorsun hem de kötü duruyor çoğu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı